Dansul Mirilor Pas Cu Pas E-Book cu Videoclipuri, Sfaturi Și Trucuri, Pentru Un Dans Simplu Și de Efect

Autori: Clement și Adina OdaeEdiția a II- a

Format E-Book: PDF147 paginiLimba: Română

Inclus în Coregrafiile Explicate și Pachetul Full Pentru Dansul Mirilor +

Prețul va crește în:
Zile
Ore
Minute
Secunde

Distribuie

 • Cum Să Vă Pregatiți Singuri Dansul Mirilor

  Cum Să Vă Personalizați Dansul În Funcție De Rochia De Mireasă, Aptitudini Și Preferințele Personale

  Cum Să Dansezi Pe Ritm

  Ce Să Faci Și Ce Să Nu Faci La Dansul Mirilor

  Ce Să Faci Ca Să Nu Te Blocahezi, Dacă Ai Emoții

  Ce Trebuie Să Ști, Dacă Vrei Să Mergei La Cursuri Private Pentru Dansul Mirilor

  Cum Să Îl/O Convingi Să Danseze Cu Tine

  Cum Să Dansezi Cu Atitudine

  • Tot ce aveți nevoie, pentru a beneficia de toate resursele oferite de acest E-Book, este o conexiune la internet.

  “Avem nevoie de vreun program special?”

  • Nu! Orice smartphone, laptop sau pc sunt dotate standard cu programe care pot reda un document pdf. 
 • GHID PENTRU DANSUL MIRILOR – Videoclipuri, Sfaturi Și Trucuri Pentru Un Dans Simplu Și De Efect – de Clement Și Adina Odae

   

  Vreți să vă pregătiți singuri Dansul Mirilor, dar nu știți cu ce să începeți? Vreți un dans al mirilor Simplu și de Efect? 

   

  Acest E-Book vă va ghida pas cu pas prin procesul complet, de pregătire al unui dans minunat și nu numai. Informațiile și exercițiile pe care le veți învăța, le veți folosii tot restul vieții, pentru că acestea nu se aplică doar pentru Dansul Mirilor, ci pentru dansul în doi… indiferent de stil.

   

  Limbajul folosit este unul comun, nu aveți nevoie să descifrați nimic, totul este explicat pentru o persoana care nu are nici un fel de experiență în dans, în plus videoclipurile vă vor ajuta să vedeți exact ce aveți de făcut.

   

  Beneficiile evidente ale acestor cursuri, pentru că acest ghid reprezintă cursurile de dans pe care noi le predăm la sală, adunate într-un singur pachet, sunt:

  • economisiți timp și bani
  • nu depindeți de programul instructorului sau al sălii
  • puteți învăța în ritmul vostru 
  • puteți vizualiza lecțiile de dans ori de câte ori aveți nevoie, oricând și oriunde ați fi

Prețul va crește în:

Zile
Ore
Minute
Secunde

Autori: Clement și Adina Odae

Format E-Book: PDF 

147 pagini

Română

Ediția a II- a 

Inclus în Coregrafiile Explicate și Pachetul Full Pentru Dansul Mirilor +

Distribuie

 

Cumpărate frecvent împreună

 

 

Despre instructori

Clement Odae

Clement Odae

Instructor De Dans

În cazul meu, pasiunea pentru dans s-a născut când aveam 4 ani (1988) și am învăţat primul pas de dans, stand pe picioarele mamei mele, care legănându-se, îmi repeta „drept – stâng, stâng – drept”.

 • În şcoala primară am avut norocul să mă aflu în clasa doamnei învăţător Deacu Margareta care în 1992 a început o colaborare cu Maestrul Coregraf Dumitru Savu (mentorul și persoana care a jucat rolul decisiv în evoluţia mea de dansator și instructor)  și am fost selectat pentru a face parte din Ansamblul Folcloric „Ghiocelul”, unde am rămas până în 1997.

   

  Din anul 1995 până în 1997, am fost membrul trupei de dans modern, a Şcolii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” Călărași sub îndrumarea doamnei profesor Coco Bogatu.

   

  În anul 1997 am făcut trecerea de la Ansambul de copii „Ghiocelul” la Ansamblul profesionist „Bărăganul”, condus de acelaşi  Maestru Coregraf Dumitru Savu până in 1998 ca mai apoi Ansamblul să fie preluat de Marian State, unde am performat pană in anul 2002.

   

  Prima lecţie de dans, ca instructor și coregraf a avut loc în 1999, când am format trupa de dans a Colegiului Naţional „Barbu Ştirbei” Călărași, care s-a încheiat odată cu terminarea liceului în 2003, și nu ar fi existat fără susţinerea domnului Ştefan Niţu.

   

  În primul an de facultate (2003), în București am încercat să-mi găsesc locul mergând la Ansamblul Folcloric „Doina” apoi la Cursul de dans susţinut de C.R.B.L.  urmând să-l găsesc în 2005, la cursul de Street Dance organizat de Marius Dobre, încheiat la finele anului 2006.

   

  În 2007 am promovat facultatea de Sociologie-Psihologie și am obţinut Modulul Psihopedagogic la Universitatea „Spiru Haret” București. Cunoştinţele acumulate aici ajutându-mă și astăzi în predatul dansului, atât adulţilor cât și copiilor.

  În 2009 m-am întors în Călărași și în paralel cu job-ul de profesor suplinitor la Colegiul Agricol „Sandu Aldea” Călărași, Liceul Tehnologic Transporturi Auto Călărași și Grupul Şcolar „Duiliu Zamfirescu” Dragalina am organizat primul curs de Street Dance pentru adolescenţi din Călărași până în 2011.

   

  În 2010 am început să predau dans modern copiilor, activitate care o desfăşor și astăzi, și am început să particip la cursurile de Dans Latino, organizate de “Dance Feelings”, ca in 2011 să devin colaborator și să predau Dansuri de Societate alături de George Piperea până in 2013.

   

  În 2013 am înfiinţat, împreună cu Adina – Şcoala de Dans “Dance Addiction” unde mă găsiţi și astăzi „dependent” de toate stilurile de dans (inclusiv puţină ZUMBA prin 2014).

   

  Când mă gândesc că totul a început de la: „drept-stâng, stâng-drept” mi se pare uimitor.

Adina Odae

Adina Odae

Instructor De Dans

Prima mea pasiune a fost dansul modern. În anul 2006, când eu și câteva prietene am decis să ne facem o trupă de dans.

 • Ne plăcea mult să dansăm și nu pierdeam nici o ocazie să facem asta. La acea vârstă ne găseai dansând pe străzi, prin parcuri, pe plajă, în sălile de clasa.

   

  Îmi plăcea mult toată ,,chestia” asta cu dansul. Ore petrecute în sala de dans, învăţând mişcări noi, contactul cu scena, cu emoţiile, cu aplauzele. Toate aceste lucruri îmi aduceau sentimente aparte.

   

  Toată nebunia asta frumoasă nu a durat mult. După 3 ani s-a rărit numărul ,,dansatoarelor” cât și numărul întâlnirilor noastre, dacă ne întâlneam acestea aveau alt scop decât dansul.

   

  Într-o seară de primăvară, prin 2011, eu și cea mai bună prietenă, am ieşit să ne distrăm, partea super era ca avea deja stabilită seara, să mergem la o petrece salsa cu câţiva prieteni. Ei mai fuseseră, se simţiseră bine și uite ca i-am prins fix când vroiau sa mai meargă odată.

   

  Când am păşit în club, unde se auzea acea muzică latino, sângele începuse să circule cu viteză în întreg organismul, simţeam cum fiecare celulă din mine era activată și adusă la viaţă, simţeam gustul plăcut al dansului, simţeam atâta energie liberă și emanată din fiecare instrument muzical, ce laolaltă creeau acea muzica în care erai liber să fi pasional, să fi energic, să fi liber, să fi pur și simplu așa cum vrei să fi, fără nici o barieră.

   

  Unul din prietenii mei cunoştea pe cineva din cadrul petrecerii, și văzându-mă atât de încântată și că picioarele nu-mi stăteau locului mi-a făcut cunoştinţă cu el şi aşa am păşit împreună pe ringul de dans.

   

  El, Clemy în momentul de fată îmi este partener și instructor de dans, soţ, tatăl copilului meu și tot ce mi-am putut dorii de la viaţă! La 3 luni după primul nostru dans am început să particip la cursurile de dans, petrecerile și show-urile organizate de Dance Feelings.

   

  Iar în anul 2013 împreună cu Clemy am fondat Dance Addiction. În toţi acești ani, de când am intrat în lumea salsa, Clemy a fost prezent și activ în fiecare pas al evoluţiei mele ca instructor de dans.

   

  Şi astăzi sunt instructor de dans atât adulţilor cât și copiilor, și împărtăşesc mai departe bucuria dansului, pasiunea și toate lucrurile pozitive pe care numai muzica și dansul le poate împleti atât de frumos.

   

  Dacă și voi aveţi întrebări la care nu aveţi nici un răspuns vă aştept pe ringul de dans să le descoperim împreună.

 

Review-uri și recomandări

 • Recomand din toată inima.. o persoana dedicată, serioasă și răbdătoare .. multumim 🤗🙏

  thumb Smaranda Cristina
  9/03/2018

  Recomand cu drag! Datorită lor am avut un vals special si plin de emoție!😍🤗

  thumb Achiței Anamaria
  10/18/2018

  5 star review  Aceste cursuri sunt minunateeee!!!

  thumb Bianca Aura
  4/16/2017

  Recomand cu mult drag. Datorita lor am avut cel mai frumos dans! 😍😍😍 oameni minunați și răbdători.

  thumb Anca Achim
  9/11/2018
 • 5 star review  Felicitari! Sunteti minunati! ��

  thumb Ionela Nistor
  9/11/2018

  Recomand cu drag, sunt cu adevarat profesionisti! Datorita lor am avut parte de cel mai special si emotionant dans al mirilor 🙂

  thumb Diana Popescu
  9/18/2018

  5 star review  Am achizitionat pachetul pentru coregrafia Perfect - Ed sheeran. Nici un regret, totul a fost perfect, pasi usor de inteles si de invatat. Recomand cu drag !

  thumb Olimpia Chicioreanu
  9/10/2018

  5 star review  O dată la câteva sute de luni pline, eclipse și câteva extincții ale dinozaurilor apare și acel om care nu numai că nu știe să danseze dar care este pe minus din start când vine vorba de ritm și pași de dans... Hello! Eu și (viitoarea mea mireasă, atunci) soția mea ne-am distrat de minute, am uitat de stresul pregătirilor de dinaintea nunții și am reușit să învățăm, într-un timp foarte foarte scurt, îndeajuns de mult din valsul mirilor pe melodia aleasa de noi și coregrafia creată de Adina încât să nu fiu cel mai împiedicat om de pe această planetă. P.S.: Blestemat fie acel USB Stick! Serios vorbind: răbdare, comunicare, dedicare. 5/5

  thumb Bumbanescu Bumby Robert
  5/27/2018
 • 5 star review  Am făcut 2 ședințe și deja ma simțit excelent. Acolo nu numai ca am învățat,dar și m-am și distrat.Cand ies de la școală abia aștept sa ma duc acolo.

  thumb Dana Radu
  11/17/2016

  5 star review  Felicitări, Adina&Clemy pentru tot ceea ce faceți pentru copiii Călărașiului!!!

  thumb Daniela Soare
  10/12/2017

  cu ajutorul vodeoclipurilor si sfturilor lor am reusit sa invat a dansa

  thumb Gageanu Anisoara
  9/09/2018

  5 star review  EXCELENT

  thumb Daniela Dumitrache
  8/07/2018
 • 5 star review  FELICITĂRI SINTETI MINUNAȚI VA IUBESC

  thumb Roman Adina
  3/12/2018

  5 star review  super!

  thumb Ramona Asmarandei
  7/12/2018

  Profesionisti !!! Recomand cu mare drag !

  thumb Flavius Orza
  9/20/2018

  5 star review  Mie imi place la dansuri pentru ca invatam multe,ne distram,facem spectacole si Adina este frumoasa si o buna profesoara de dans. Te iubesc Adina!

  thumb Roberta Ionica
  11/15/2016
 • 5 star review  FELICITARI CLEMI PENTRU CARTEA PE CARE AI SCRIS-O GHID PENTRU DANSUL MIRILOR ! STIAM CA ESTI FOARTE TALENTAT DAR AI SCRIS ACEASTA CARTE PE INTELESUL TUTUROR . AM INCEPUT SA CITESC DIN CURIOZITATE DAR EXPLICI ATAT DE BINE SI CLAR , DE LA PRIMUL PAS PE CARE IL FAC MIRII PENTRU ORGANIZAREA NUNTII INCLUSIV TINUTE SI TOATE AMANUNTELE CA NU AM PUTUT SA RENUNT PANA NU AM AJUNS LA FINAL ! FELICITARI SI ADINEI ! IMPREUNA ATI PREZENTAT MINUNATPASII DE DANS DE LA INCEPUT LA FINALUL DANSULUI ! SI FILMULETELE SUNT SUPERBE ! FELICITARI !

  thumb Maria Costache
  3/23/2017

  Profesionisti !!! Recomand cu mare drag !

  thumb Flavius Orza
  9/20/2018

  5 star review  Mie imi place la dansuri pentru ca invatam multe,ne distram,facem spectacole si Adina este frumoasa si o buna profesoara de dans. Te iubesc Adina!

  thumb Roberta Ionica
  11/15/2016

Întrebări frecvente

Dacă ai o altă întrebare, ne poți contacta oricând pe Facebook Messenger sau telefonic de Luni până Vineri, între orele 12:00-21:00 0735 335 607 Odae P. Clement 0720 092 145 Odae Adina

 • După ce apăsați butonul Cumpără acum, introduceți datele persoanei căreia vreți să-i oferiți cadou: nume, prenume, e-mail…. apoi apăsați butonul Finalizare comandă

   

  Pentru plata cu cardul: Se va deschide o fereastră nouă în care introduceți datele dv. apoi apăsați butonul Plătesc

   

  Pentru plata prin depunere / transfer bancar: trebuie să mergeți la bancă cu contul și nr. comenzii (pe care le primiți în momentul în care alegeți modalitatea de plată), pentru a depune suma.

   

  După ce comanda a fost finalizată, persoana căreia i-ați introdus numele, emailul….. va primii pe mail datele de acces generate automat, din informațiile oferite de dv.

 • Greu de răspuns acestei întrebări, pentru că oamenii sunt diferiți.

   

  Dacă ați lăsat dansul în ultima clipă și nunta voastră este în câteva zile, ar trebui să continuați. Veți învăța multe și veți arăta grozav în ziua cea mare, dar veți dori, de asemenea, să fi început mai devreme.

   
 • Odată ce ați finalizat comanda, veți primii datele de acces: user și parola pe mail – dacă nu le găsiți în “inbox” verificați folderul “spam” uneori mailurile sunt bagate automat acolo.

   

  Iar după ce vă conectați în secțiunea | Cont | din meniul siteului – aveți toate videoclipurile acolo. Le puteți viziona de câte ori vreți, oricând și oriunde aveți internet.

 • Întotdeauna la această întrebare raspunsul este: Acum, indiferent de cât de ușor vreți să fie dansul vostru, sau de cât timp mai aveți până la nuntă.

   

  “Dar, nu vom uita, dacă începem prea devreme? 

   

  Nu! Nu veți uita! Noi nu am auzit, pe nimeni să spună că au uitat pentru că au început prea devreme. Tu ai auzit pe cineva?

   

  Lucrurile stau exact invers! Cei care uită, uită pentru că au început prea târziu, nu prea devreme!

   

  SECRETUL unui dans reușit este: Să Vă Iasă Din Reflex, Fără Să Fie Nevoie, Să Vă Gândiți La Ce Urmează, Sau Cum Se Fac Mișcările.

   

  Iar singurul mod, prin care puteți obține acest lucru, este exercițiul. Nu există scurtături, nu se poate altfel! Cu cât exersați mai mult mișcările și dansul, cu atât vă intră mai mult în reflex. 

   

  Doar așa puteți fi relaxați și încrezători pe ringul de dans, cu zâmbetul pe buze și trăind o experiență minunată – care se întâmplă o dată în viață.

   

  Dacă ai permis auto vei înțelege ușor la ce ne referim! După 20 de ore de condus cu școală, cum te-ai simțit când ai dat traseul? Ai avut emoții, îți facei griji că o să greșești sau că o să te panichezi? 

   

  Acum imaginează-ți că ai fi facut ore de condus timp de 10 luni, oricând ai fi vrut tu. Cum te-ai fi simțit la traseu? Nici nu există comparație! 

   

  Traseul nu ar fi fost doar extraordinar de ușor dar și tu te-ai fi simțit super în timpul examenului! 

   

  Posibilitatea de a face cursuri de dans, oricând vrei tu, șansa de a te simți super la dansul mirilor și mult mai multe, le poți obține din acest pachet.

   

  Recomandarea noastră este: să lucrați la dansul vostru, minim jumătate o oră / săptămână. Împărțiți această jumătate de oră cum vreți voi, 5 minute/zi, 10 de minute/două zile – individual sau împreună – nu are importanță la început. Important este să începeți, și să vă faceți un obicei din a pregăti cel mai important dans din viața voastră

   

  Nu uitați să vă filmați! Aceste filmulețe vă vor ajuta să vă corectați, și să vă urmariți progresul în timp, iar peste ani, vor fi amintiri unice. Nu mai Pierdeți Timp Prețios, Începeți Acum