Lectii De Dans Online cu Clemy

Învață să Dansezi de Acasă: Lecții Private Live Online cu Clemy

Într-o lume care se mișcă rapid, găsirea momentului perfect pentru a urma pasiunea ta pentru dans poate fi o provocare.

Dar ce-ar fi dacă ți-aș spune că poți să dansezi, să înveți și să te dezvolți, totul din confortul propriei case?

Eu sunt Clemy, instructorul tău personal de dans, și sunt aici pentru a-ți aduce bucuria și libertatea dansului direct la tine acasă, prin lecții private live online.

De Ce Lecții Private cu Clemy?

Expertiză Diversificată: Cu ani de experiență în dans modern, street dance, dansuri folclorice românești, salsa, bachata și vals, am dezvoltat un stil unic de predare care se adaptează nevoilor fiecărui cursant.

Fie că ești începător sau avansat, am strategiile și tehnicile pentru a te ajuta să atingi noi culmi în dans.

Flexibilitate Maximă: Programările noastre sunt incredibil de flexibile. Alege orice oră din zi sau din noapte care ți se potrivește cel mai bine. Dansul nu cunoaște limite de timp sau spațiu.

Atenție Personalizată: Fiecare lecție este adaptată pentru a-ți îndeplini obiectivele specifice. Vei primi feedback instant și îndrumare personalizată, asigurându-te că progresezi în ritmul tău.

Conexiune și Comunitate: Deși lecțiile sunt online, calitatea conexiunii umane rămâne intactă. Vei face parte dintr-o comunitate vibrantă de dansatori care împărtășesc aceeași pasiune și dorință de a se exprima prin dans.

Ce Vei Învăța?

Tehnică: De la bazele fiecărui stil până la cele mai complexe mișcări, vei învăța să dansezi cu grație, putere și expresivitate.

Exprimare: Dansul este o formă de artă, iar tu vei învăța să-ți folosești corpul pentru a spune povești, a exprima emoții și a te conecta cu muzica într-un mod profund.

Încredere de sine: Pe măsură ce abilitățile tale de dans se îmbunătățesc, la fel va crește și încrederea ta în sine. Dansul este o călătorie de autodescoperire și exprimare personală.

Alătură-te

Fie că visezi să strălucești pe ringul de dans, să îmbunătățești starea ta de bine prin mișcare sau pur și simplu să te bucuri de dans ca un mod de a te menține în formă, lecțiile mele private live online sunt poarta ta către o lume plină de ritm, pasiune și bucurie.

Nu lăsa distanța să te oprească de la a urma pasiunea ta. Hai să dansăm împreună, indiferent unde te-ai afla!

Contactează-mă acum pentru a-ți rezerva locul și să începem călătoria ta în lumea dansului.

Întrebări Frecvente

Fiecare lecție privată de dans – online durează 60 de minute. Poți participa la ședință singur/ă, cu partenera / partenerul sau dacă ești părinte poți participa alaturi de copilul sau copii tăi.

Vești bune!

Programul nostru este flexibil, iar mediul online ne permite să programăm lecțiile la orice oră din zi și din noapte, în orice zi.

Asta înseamnă că dacă programul nostru este liber, la ora și în ziua, în care vrei să dansezi, ne vedem online la lecție.

Simplu!

Mă contactezi, de preferat din timp pt. a fi sigur că ziua și ora dorită, este disponibili. Rezervăm împreună prima lecție iar la finalul primei lecții, o stabilim pe următoarea și tot așa…

1.Telefon smart, tabletă, PC sau laptop.

    2. Conexiune la internet.

    3. Aplicația WhatsAPP, cont Facebook sau Zoom.

    Pe pagina de înscriere bifează modalitatea preferată de plată.

    Poți plăti:

    – cu cardul;

    – prin depunere / transfer bancar;

    – cu criptomonede

    Da! Atât timp cât mă anunți cu minim 24 de ore înainte de ora și data programată inițial.

    Dacă vrei să reprogramezi o rezervare cu mai puțin 24 de ore înainte de ora și data programată inițial, sau dacă nu vei participa la ora și data stabilită inițial, din motive subiective sau obiective – Voi considera ședință de dans individuală online – Efectuată.

    De ce? Pentru că ora și data nu a fost dată altcuiva, iar eu mi-am stabilit programul și mi-am rezervat timpul în funcție de acea lecție.

    Iar dacă se întâmplă ca eu să amân lecția în mai puțin de 24 de ore, vei primi banii înapoi pe lecție sau o lecție gratuită.