Întrebări Frecvente

Contul Dance Addiction

Odată ce ai deschis site-ul Dance Addiction, selectează Contul meu pentru a începe vizionarea. Te conectezi la contul tău, pe care l-ai creat când te-ai înscris, introducând e-mailul si parola ta

Notă: Pentru a avea acces la cursurile video trebuie să fi conectat la contul tău Dance Addiction

Poți actualiza oricând informațiile contului și poți schimba adresa de e-mail, inclusiv parola, intrând în Cont din meniul Dance Addiction.

Apoi selecteaza Detalii cont 

Îți poți recupera parola dând click aici: Ai uitat parola?

Cursurile Video Dance Addiction

După ce te înscrii, cursurile și resursele de pe site-ul Dance Addiction.ro vor fi deblocate. Le poți urmării de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Exemplu: Vrei să urmărești cursurile de dans la ora 23:00 de pe alt telefon pentru că al tău nu mai are baterie.

  1. Deschizi orice browser (recomandăm Google Chrome).
  2. Intri pe site-ul www.DanceAddiction.ro
  3. Te conectezi la contul tău, pe care l-ai creat când te-ai înscris, introducând e-mailul si parola ta.
  4. Apeși butonul, în formă de stea, Cursurile Mele din josul paginii.

Foarte simplu!

Folosește acest chenar:

Îl găsești si în meniul de navigare a platformei Dance Addiciton.

Lecții Private Live Online

Fiecare lecție privată de dans – online durează 60 de minute. Poți participa la ședință singur/ă, cu partenera / partenerul sau dacă ești părinte poți participa alaturi de copilul sau copii tăi.

Vești bune!

Programul nostru este flexibil, iar mediul online ne permite să programăm lecțiile la orice oră din zi și din noapte, în orice zi.

Asta înseamnă că dacă programul nostru este liber, la ora și în ziua, în care vrei să dansezi, ne vedem online la lecție.

Simplu!

Mă contactezi, de preferat din timp pt. a fi sigur că ziua și ora dorită, este disponibili. Rezervăm împreună prima lecție iar la finalul primei lecții, o stabilim pe următoarea și tot așa…

  1. Telefon smart, tabletă, PC sau laptop.
  2. Conexiune la internet.
  3. Aplicația WhatsAPP, cont Facebook sau Zoom.

Da! Atât timp cât mă anunți cu minim 24 de ore înainte de ora și data programată inițial.

Dacă vrei să reprogramezi o rezervare cu mai puțin 24 de ore înainte de ora și data programată inițial, sau dacă nu vei participa la ora și data stabilită inițial, din motive subiective sau obiective – Voi considera ședință de dans individuală online – Efectuată.

De ce? Pentru că ora și data nu a fost dată altcuiva, iar eu mi-am stabilit programul și mi-am rezervat timpul în funcție de acea lecție.

Iar dacă se întâmplă ca eu să amân lecția în mai puțin de 24 de ore, vei primi banii înapoi pe lecție sau o lecție gratuită.

Mentorat

Acest programul de mentorat este unic prin faptul că nu impune un angajament de timp fix sau o durată prestabilită.

Înțeleg că fiecare instructor își are propriul ritm de învățare și dezvoltare.

Prin urmare, ofer flexibilitatea de a continua programul atât timp cât consideri necesar pentru a atinge obiectivele personale și profesionale.

Nu există o limită de timp; poți avansa în funcție de propriul program și nevoi.

Mă angajez să-ți ofer suport continuu și resurse pe parcursul întregii tale călătorii de mentorat, indiferent de durata acesteia.

Programul oferă o structură de preț flexibilă, fără un cost fix pentru întregul program.

În schimb, participanții plătesc per sesiune de mentorat, fiecare sesiune având o durată de 60 de minute și un cost de 500 RON.

Această abordare permite participanților să gestioneze mai bine bugetul lor și să se înscrie la câte sesiuni consideră necesare pentru dezvoltarea lor profesională.

Plata se face pentru fiecare sesiune individuală, oferindu-ți flexibilitatea de a ajusta frecvența sesiunilor în funcție de nevoile și ritmul tău de învățare.

Sesiunile de mentorat se desfășoară online, prin intermediul platformelor digitale ușor accesibile, permițând participanților să se alăture din confortul propriului spațiu.

Programul este deschis instructorilor de toate nivelurile, de la începători la cei cu experiență moderată în dans.

Scopul este de a oferi fiecărui participant cunoștințele și abilitățile necesare pentru a avansa în cariera de instructor de dans.

Da, timpul meu este limitat, iar pentru a asigura calitatea înaltă a mentoratului, aleg să lucrez cu un număr restrâns de până la 8 persoane în același timp.

Această abordare îmi permite să ofer fiecărui participant atenția individuală și suportul personalizat necesare pentru o dezvoltare profesională optimă.

Încurajez pe toți cei interesați să aplice cât mai curând posibil, pentru a-și asigura un loc în acest program exclusivist.

Ai alte întrebări?