10-30 de minute zilnic pentru un copil fericit

*peste 50.000 de persoane au urmat cursurile video de dans cu Clemy și Adina*

„Există scurtături către fericire iar dansul este una dintre ele.”

(Vicki Baum)

Oare sunt vorbe în vânt sau dansul chiar duce către o viață fericită?

Tu știi să dansezi? Dar copilul tău?

Judecând după faptul că doar cei care știu să danseze cred lucrul ăsta (dansul = scurtătură către fericire) putem trage o singură concluzie: prea puține persoane știu cu adevărat să danseze.

Iar asta se vede cu ochiul liber… și e păcat.

Mai ales că au apărut mai multe studii care au demonstrat că dansul practicat regulat, dezvoltă și îmbunătățește toate ariile vieții.

Deci… dacă cei care știu să danseze au dreptate, și ai putea să-ți ajuți copilul să învețe să danseze, ai face-o?

Cum îl poți ajuta chiar dacă tu nu știi să dansezi?

Stai fără griji nu o să-ți cerem să înveți tu să dansezi, ca să-l poți ajuta (cu toate că nu ți-ar strica nici ție să știi să dansezi).

Nu o să-ți cerem să-i potrivești programul cu al nostru, să-i angajezi instructori personali de dans sau să-l înscrii la cursuri costisitoare.

Oferă-i acest cadou prețios (Magia Dansului) și îți garantăm că nu va uita gestul tău toată viața.

Pentru binele copilului tău, îți cerem doar trei lucruri:

1️⃣ Dansează 10-30 de minute pe zi cu el (nu trebuie să-ți iasă perfect, trebuie doar să-i fi alături în timp ce dansează) sau dacă este suficient de mare, dă-i accesul tău la cursurile video (îi oferim noi instrucțiunile și dansurile explicate pas cu pas).

2️⃣ Să ai răbdare în cazul în care nu vezi rezultatele imediat.

3️⃣ Să îl susți, să-l încurajezi și să ai mai multă încredere în el decât au avut adulții din viața ta în tine.

Dacă înțelegi care este scopul final: Fericirea și Dezvoltarea Personală A Copilului Tău – atunci o să realizezi că nu îți cerem imposibilul, și chiar dacă ești foarte ocupat îți poți rezerva 10 minute/zi pentru el.

Cursuri Video De Dans Pentru Întreaga Familie

Sunt potrivite pentru copiii cu vârsta între 3 și 14+ ani

Mai multe despre aceste cursuri și dansuri pe care le puteți face în 10-30 de minute pe zi, pentru a crește un copil fericit, poți viziona pe platforma noastră oricând și oricât.

În crearea și dezvoltarea ei au muncit Clement (Clemy) și Adina Odae – și constă într-o bibliotecă de dansuri și coregrafii explicate pas cu pas (pentru adulți și copii) din diferite stiluri de dans: de la dansuri moderne și populare până la dansuri latino și de societate, ce pot fi urmărite online, oriunde și oricând.

Este ca Netflix, dar pentru dans.

Dansurile de pe platformă sunt ideale pentru copii cu vârsta minimă de 3 ani.

Cine sunt instructorii de dans?

Bună! Noi suntem Clemy și Adina Odae instructori de dans la școala „Dance Addiction” și suntem parinții unui copil minunat.

instructori atestati dance addiction
Adina Odae si Clement (Clemy) Odae

Principiile și credințele care stau la baza activității noastre sunt:

 • Predăm dansul ca artă, activitate recreativă și stil de viață, nu ca sport de performanță.
 • Știm că oricine poate învăța să danseze indiferent de vârstă, sex, înălțime sau greutate.
 • Știm că oricine poate învăța sa danseze ușor și plăcut.
 • Nu “divinizăm” un singur stil de dans sau un singur mod de a dansa.

Nu ne-am născut învățați, norocul nostru a fost că l-am cunoscut pe Maestrul Coregraf Dumitru Savu care ne-a învățat metodele, secretele și adevărul despre dans.

Și astazi…

…atât pentru noi cât și pentru cursanții noștrii, dansul nu înseamnă doar coregrafii, figuri și pași. Dansul înseamnă bucurie, distracție și iubire.

Am ajutat zeci de mii de persoane, nu doar să descopere beneficiile fizice sau sociale ale dansului. Acestea sunt cele mai mici dintre câștiguri.

Cele mai mari câștiguri, din punctul nostru de vedere, fiind încrederea în propria persoană, starea de extaz din timpul dansului și eliberearea de frica de a trăii.

Considerăm că cel care are soluția la o problemă, are responsabilitatea morală să facă tot ce poate pentru a informa cât mai mulți oameni, așa încât societatea în care trăim să evolueze.

Problema este că dacă oferi soluția gratuit sau la un cost foarte mic, oamenii cred că nu are valoare, că nu este de calitate sau că nu funcționează. Momentan, așa gândim cu toții.

Răspunsul nostru la această problemă, este: să găsești un preț de vânzare al “soluției” care să fie accesibil pentru cât mai multe persoane, să-ți acoperi costul de producție și să-ți rămână niște bani din care să poți trăii, pentru a răspândii “soluția” în continuare.

Ce spun părinții și copii despre cursurile noastre de dans:

Mă bucur din suflet că am ales ca Daria să facă parte din comunitatea Dance Addiction…
…de când dansează cu voi pot să spun că s-a schimbat foarte mult relația dintre noi, ca și familie.

Comunică mult mai mult, numai este închisă, e dezinvoltă.
Vă mulțumesc tare mult!

Pentru că alături de voi am descoperit în Daria alt copil. Visează sa danseze! Dansează inclusiv pe strada, e foarte foarte fericita! ”
Nicoleta Vlăsceanu
Din punctul meu de vedere Dance Addiction este o comunitate foarte veselă…
…și care sugerează nu numai să înveți să dansezi dar și să te distrezi.

Instructorii sunt cei mai prietenoși oameni posibili.De când dansez mă simt cu totul altă persoană și am învățat foarte multe chestii noi nu doar legate de dans.

Familia și prietenii mei au observat că sunt mult mai veselă și mai prietenoasă.

Încă îmi aduc aminte când am fost prima dată la dansuri și nu știam să dansez, nu aveam foarte multi prieteni și eram timidă iar acum am observat multe schimbări și sunt prietenoasă cu toată lumea indiferent de probleme sau de religie.

Așa că ,dacă vrei să fim prieteni te poți înscrie și tu la Dance Addiction și cine știe poate o sa ajungem sa dansăm împreună 😊😁💞😗.Recomand cu încredere 👌
Cristina Stoia

De ce să te înscrii la cursurile noastre video?

Pentru că îți vei ajuta copilul să-și dezvolte aceste 5 calități foarte importante (și nu numai) fix la timpul potrivit:

 • SOCIALIZAREA
 • COMUNICAREA
 • IMAGINAȚIA
 • CAPACITĂȚILE FIZICE
 • ÎNCREDEREA ÎN FORȚELE PROPRII

Socializarea: Suntem ființe sociale, iar capacitatea de a interacționa și de a ne face prieteni ușor este una din calitățile necesare pentru succesul profesional, sau pe românește „Spune-mi cu cine umbli ca să-ți spun cine ești.”.

Comunicarea: Este procesul prin care omul transmite emoţii, sentimente şi informaţii cu scopul de a-l influenţa pe interlocutor să simtă, să gândească sau să se comporte într-un anumit fel. Iar 93% din comunicare este realizată de limbajul nonverbal și doar 7% de limbajul verbal.

Imaginația: Albert Einstein a spus cânva: „Imaginația este mai importantă decât cunoașterea. Cunoașterea se limitează la ceea ce știm și înțelegem acum, în timp ce imaginația cuprinde lumea întreagă și tot ceea ce va fi de știut și de înțeles vreodată.”.

Capacitățile fizice: Forța corpului, viteza și rezistența la efort sunt caracteristici esențiale ale unui stil de viață sănătos, și știm acest lucru încă din atichitate: „Mens sana in corpore sano.” – Minte sănătoasă într-un corp sănătos.

Încrederea în forțele proprii: Persoanele încrezătoare în forțele proprii sunt mai optimiste, se concentrează mai bine, îsi stabilesc obiective mai înalte, au un nivel mai scăzut al anxietații și sunt mai puțin afectate de evenimentele negative.

Acestea fiind spuse te invităm să te bucuri cu toată familia de dansurile de pe platforma noastră.

Accesul la peste 400+: lecții, materiale, dansuri și coregrafii explicate pas cu pas, costă între 64 și 294 lei, în funcție de durata pe care o alegi. Plata se poate face cu cardul, iar beneficiile aduse pe termen scurt, mediu și lung sunt infinit mai mari.

Ajută-ți copilul să-și creeze și să-și dezvolte oficeiuri care îl vor face fericit

 • Te ajută să dezvolți calități esențiale, în cel mai distractiv mod, în doar 10-30 de minute pe zi
 • Explicații și exerciții ușor de pus în practică, pe înțelesul copiilor, transmise într-un stil pozitiv de instructori profesioniști
 • Vă faceți programul de dans la ora care este cea mai convenabilă și vă dezvoltați în pași de dans
 • Pentru noi dansul nu înseamnă doar coregrafii, figuri și pași. Dansul este o artă, este terapie, este un stil de viață.

Întrebări frecvente

Platforma de dans online Dance Addiction

ACCESUL NELIMITAT Dance Addiction este un serviciu online, pe bază de abonament, care le permite clienților să vizioneze o largă varietate de: cursuri și lecții de dans video, coregrafii și dansuri explicate pas cu pas.

Cursuri video de dans online

Primești acces imediat la un conținut impresionant. Dance Addiction are o bibliotecă de conținut extraordinar de bogata, și într-o creștere continuă, cu stiluri de dans: Vals, Vals Vienez, Blues, Dansuri Tradiționale Românești, Dansuri Bulgărești, Dansuri Rusești, Dansuri Machedonești, Dans Modern, Dansuri Grecesti, Dansuri Latino.

Dispozitive pentru difuzare online

Vizionează oriunde, oricând, pe mii de dispozitive. Poți viziona online conținutul Dance Addiction direct pe computer, pe laptop, pe orice dispozitiv conectat la internet, inclusiv pe dispozitive Smart TV, console de jocuri, telefon smart (smartphone-uri) și tablete.

Poți anula oricând.

Dacă decizi că nu-ți place Dance Addiction, poți să anulezi online, oricând, cu un singur click.

Poți urmării tot conținutul Dance Addiction de pe orice dispozitiv conectat la internet.

“Este ca Netflix, dar pentru dans.”

Exemplu: Vrei să urmărești cursurile video la ora 23:00 de pe alt telefon pentru că al tău nu mai are baterie.

1- Deschizi orice aplicație de internet (recomandăm Google Chrome)

2- Intri pe site-ul www.DanceAddiction.ro

3- Te conectezi la contul tău, pe care l-ai creat când te-ai înscris, introducând: Utilizatorul și Parola.

4- Gata, poți începe un curs nou sau poți continua vizionarea de unde ai rămas din secțiunea Continuă Vizionarea.

Ești gata să înveți să dansezi? Începe de AZI, căci știi cum e cu ”de mâine” sau ”de luni”, timpul trece repede și deseori se întâmplă ca „mai târziu” să devină „niciodată”.