Ce este DanceAddiction.ro?

DanceAddiction.ro ajuta atat copii cat si adultii sa-si descopere, si sa-si dezvolte aptitudinile pentru dans, cu ajutorul videoclipurilor, articolelor si instrumentelor online.

In opinia noastra – Dansul nu inseamna doar coregrafii, figuri si pasi. Dansul este o arta, este terapie, este un stil de viata!

Daca iti doresti sa inveti sa dansezi online, noi te putem invata: cum sa incepi, ce sa faci si cum sa-ti dezvolti pasiunea pentru dans.

Asta inseamna ca siteul: DanceAddiction.ro, canalul YouTube: Invata sa Dansezi Online si pagina de Facebook: danceaddiction.ro, nu sunt despre creatorii lor Clemy si Adina – ci sunt pentru a te instruii si a-ti oferii resursele necesare, asa incat, sa te dezvolti, sa progresezi si sa inveti sa dansezi folosind mediul online.

P.S. Daca folosesti deseori Facebook-ul si vrei sa fii la curent cu noutatile – iti putem trimite noile videoclipuri si articole direct pe Facebook Messenger prin mesaj – trimite-ne un mesaj cu textul „start” aici: https://www.facebook.com/danceaddiction.ro

 

Scoala de dans Dance Addiction Calarasi

A fost infiintata in Octombrie 2013, de catre Clement Odae si Adina Odae. Scopul ei este:

  1. Initierea si instruirea copiilor si adultilor in arta dansului.
  2. Promovarea unei alternative de petrecere a timpului liber, care este relaxanta, distractiva si utila in acelasi timp. 

 

Instructori

Adina Odae

Clement Odae

 

Urmareste-ne pe: