Termeni si Conditii Dance Addiction

 

Bine ati venit la DanceAddiction.ro, dacă veti continua să răsfoiți și să utilizați acest site, sunteți de acord să respectati și să va obligati prin următorii termeni și condiții de utilizare, care, împreună cu politica noastră de confidențialitate guvernează relatia DanceAddiction.ro cu tine în legătură cu acest site.

Termenul DanceAddiction.ro sau „noi”  se referă la proprietarul site-ului. Termenul „tu” se referă la utilizatorul sau privitorul site-ului nostru. Folosirea acestui website se supune următorilor termeni de utilizare:

  • Conținutul paginilor acestui website este doar pentru informarea dumneavoastră generală și doar pentru utilizare. Ele pot fi modificate fără notificare prealabilă.
  • Nici noi și nici părți terțe nu oferă o garanție cu privire la exactitatea, oportunitatea, caracterul complet sau caracterul adecvat al informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site pentru orice scop particular. Luați la cunoștință că aceste informații și materiale pot conține inadvertențe sau erori și excludem în mod expres răspunderea pentru orice astfel de inexactitati sau erori în măsura maximă permisă de lege.
  • Utilizarea de către dvs. a oricăror informații sau materiale de pe acest site este în întregime pe propriul risc, pentru care noi nu vom fi răspunzători. Va fi propria ta răspundere pentru a te asigura că orice produse, servicii sau informatii disponibile prin intermediul acestui site satisface cerințele tale specifice.
  • Acest site contine materiale care sunt deținute de către sau licențiate pentru noi.Acest material include, dar nu se limitează la acestea, proiectarea, layout-ul,  aspectul și grafica. Reproducerea este interzisa, altele decât în conformitate cu notificarea privind drepturile de autor, care face parte din acești termeni și condiții.
  • Toate mărcile comerciale reproduse în acest site, care nu sunt proprietatea sau sub licența operatorului, sunt recunoscute pe site-ul web.
  • utilizarea neautorizată a acestui site poate da naștere unei cereri de daune-interese și / sau să fie o infracțiune.
  • Din când în când acest site poate include, de asemenea, link-uri către alte site-uri.Aceste link-uri sunt oferite pentru confortul dvs. pentru a furniza informații suplimentare. Ele nu semnifică faptul că susținem site-ul (e). Nu avem nici o responsabilitate pentru conținutul site-ului legat (e).
  • Nu s-ar putea crea un link către acest site dintr-un alt website sau document, fără acordul prealabil scris al DanceAddiction.ro

 

Act de renunțare

Informațiile conținute în acest site sunt doar cu titlu informativ general. Informațiile sunt furnizate de DanceAddiction.ro și în timp ce ne străduim pentru a păstra informațiile actualizate și corecte, nu vom face declarații sau garanții de orice fel, explicite sau implicite, cu privire la caracterul complet, acuratețea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea site-ului  sau informațiile, produsele, serviciile sau graficele legate de conținutul pe site-ul web pentru orice scop. Orice încredere plasați pe astfel de informații este, prin urmare, strict pe propriul risc.

In nici un caz nu vom fi răspunzători pentru orice pierderi sau daune, inclusiv fără a se limita la, pierderi indirecte sau în consecință sau daune, sau orice pierdere sau daună care rezultă din pierderea de date sau a profiturilor rezultate din sau în legătură cu utilizarea acestui site .

Prin intermediul acestui site va puteti conecta la alte site-uri care nu sunt sub controlul DanceAddiction.ro. Nu avem nici un control asupra naturii, conținutului și disponibilitatea acestor site-uri. Includerea oricăror legături nu implică neapărat o recomandare sau aprobarea punctelor de vedere exprimate în cadrul acestora.

Se depun toate eforturile pentru a menține site-ul în top și să ruleze fără probleme. Cu toate acestea, DanceAddiction.ro nu își asumă nicio responsabilitate  și nu va fi răspunzător pentru indisponibilitatea temporara a sit-ului din cauza unor probleme tehnice dincolo de controlul nostru.

 

Observații privind drepturile de autor

Acest website și conținutul său este dreptul de autor al DanceAddiction.ro – © DanceAddiction.ro 2017. Toate drepturile rezervate.

Orice redistribuire sau reproducere a unei părți sau a tuturor conținutului, sub orice formă, este interzisă, altele decât următoarele:

  • puteți imprima sau descarca la pe un hard disk  local numai pentru uz personal și non-comercial
  • puteți copia conținutul unor terțe părți individuale pentru uzul personal, dar numai dacă recunoașteți site-ul ca sursa materialului

Nu ai dreptul, cu excepția cazului în permisiunea noastră expresă scrisă, sa distribui sau exploatezi comercial conținutul nostru. De asemenea, nu este posibil să-l transmiteți sau stocați în orice alt website sau altă formă de sistem electronic de regăsire.

 

Contact Dance Addiction >>