Părinți și Copii pe Ringul de Dans – Cum să învățați să Dansați Împreună

Explorează lumea fascinantă a dansului și creează amintiri neprețuite împreună cu copilul tău prin acest curs online dedicat părinților.

299 RON Promoție de lansare: 50% reducere pentru primele 100 de înscrieri, preț promoțional: 149 RON

Introducere:

Imaginează-ți să petreci serile dansând și râzând împreună cu copiii tăi, învățând pași de dans modern și încurajându-i să-și exprime creativitatea și încrederea.

Acest curs online de dans modern pentru părinți vă va ghida prin pașii și tehnicile esențiale pentru a vă învăța copiii să danseze, să vă apropiați și să vă bucurați de timp de calitate în familie.

Nu este nevoie să fiți experți în dans – acest curs vă va oferi toate instrumentele necesare pentru a duce experiența dansului la un alt nivel în viața voastră de familie.

Ce veți învăța în acest curs:

1.Fundamentele dansului și cum să le adaptați pentru copii

2.Metode de predare interactivă și jocuri educative care încurajează copiii să danseze

3.Tehnici pentru a vă motiva și a vă susține copilul în procesul de învățare

4.Coregrafii și dansuri potrivite pentru toate vârstele

5.Comunitatea și valorile dansului: Veți afla despre comunitatea de dans pentru copii și despre cum puteți să vă implicați și să vă conectați cu aceasta.

De ce să alegeți acest curs?

 • Conținut special conceput pentru părinți și copii, ușor de urmat
 • Acces online la materialele cursului, disponibile 24/7
 • Lecții video și demonstrații practice pentru a facilita învățarea
 • Suport și feedback din partea instructorilor noștri experimentați
 • O comunitate de părinți și copii cu aceleași pasiuni, pentru a vă împărtăși experiențele și a vă face noi prieteni

Testimoniale:

„Grație acestui curs, am reușit să îi învăț pe copiii mei să danseze și să ne bucurăm împreună de acest hobby minunat!”

Ana M.

„Cursul mi-a oferit instrumentele necesare pentru a-i motiva și sprijini pe copiii mei în procesul de învățare a dansului. Acum petrecem serile dansând și distrându-ne împreună!”

Ionut P.

„Am fost mereu pasionată de dans, dar nu știam cum să îmi împărtășesc această pasiune cu fiica mea. Cursul acesta ne-a oferit o oportunitate minunată să învățăm împreună și să ne apropiem și mai mult. Acum, dansul a devenit o activitate pe care o împărtășim cu bucurie și entuziasm!”

Gabriela D.

„Am căutat un curs de dans care să ne permită să petrecem timp de calitate împreună cu copiii noștri, iar acest curs a fost răspunsul perfect! Nu numai că am învățat să le predau dansul modern, dar ne-am și distrat de minune în timpul procesului. Recomand cu căldură acest curs tuturor părinților!”

Mihai T.

Preț și oferte speciale:

 • Prețul standard al cursului: 299 RON
 • Promoție de lansare: 50% reducere pentru primele 100 de înscrieri, preț promoțional: 149 RON
 • Bonus: primele 50 de înscrieri primesc acces gratuit la Hora Simplă Românească explicată pas cu pas

Proces de înscriere:

 1. Dați clic pe butonul „Înscrie-te acum” de mai jos
 2. Completați formularul de înscriere cu datele personale și de contact
 3. Selectați metoda de plată și finalizați tranzacția
 4. Veți primi un e-mail de confirmare și instrucțiuni pentru accesarea cursului

Garanția noastră:

Suntem atât de siguri că veți fi mulțumiți de cursul nostru, încât oferim o garanție de rambursare în 30 de zile.

Dacă nu sunteți mulțumiți de curs, vă puteți anula înscrierea și veți primi banii înapoi, fără întrebări.

Întrebări frecvente:

Cursul este conceput să dureze 6 săptămâni, cu 2-3 ore de studiu și practică pe săptămână. Totuși, ritmul de învățare poate varia în funcție de disponibilitatea și preferințele fiecărui participant.

Da, cursul este adaptat pentru copii de toate vârstele, începând cu 0 ani, adică de când este în burtica mamei. Vom oferi pași și tehnici de dans adaptate pentru fiecare grup de vârstă, astfel încât să se potrivească tuturor copiilor.

Absolut! Cursul nostru este conceput pentru părinții care nu au experiență în dans sau predare. Materialele cursului sunt ușor de înțeles și de pus în practică, chiar și pentru cei care nu au mai dansat înainte.

Instructorii noaștri oferă suport și feedback în timpul întregului curs. În plus, veți avea acces la o comunitate online de părinți și copii cu aceleași pasiuni, unde puteți împărtăși experiențele și cere sfaturi.

Despre instructori:

Clement (Clemy) și Adina Odae

Instructorii noștri de dans au o vastă experiență dobândită în predarea dansului copiilor, începând cu anul 2009 și până în prezent.

Fiecare instructor este calificat și experimentat în dans modern, dansuri populare și dansuri de societate, și își pune la dispoziție cunoștințele și abilitățile pentru a oferi părinților încrederea și competența necesare pentru a-i ajuta pe copii.

Unul dintre instructorii noștri, Clemy, cu licență în Sociologie-Psihologie și experiență ca profesor de socio-umane și consilier școlar, aduce o perspectivă unică și o înțelegere aprofundată a dezvoltării copiilor în cadrul cursului nostru de predare a dansului pentru părinți.

Aceste calificări și experiența lui sunt importante, deoarece oferă părinților nu numai cunoștințe și abilități în dans, ci și abilități de consiliere și psihologie pentru a-i ajuta pe copii să-și dezvolte încrederea și să se distreze în timp ce învață să danseze.

Prin folosirea abilităților de consilieree și a cunoștințelor de sociologie-psihoogie, cursul nostru nu se limitează la aspecte fizice și tehnice ale dansului, ci integrează și beneficiile psihologice și sociale ale dansului pentru copii.

Pe lângă lecțiile de dans și tehnicile pe care le oferim, instructorii noștri sunt aici pentru a răspunde la orice întrebări sau îngrijorări pe care le puteți avea pe parcursul cursului.

Ei sunt aici pentru a vă sprijini și pentru a vă ajuta să vă implicați în mod activ în procesul de învățare al copiilor dvs.

Cu ajutorul instructorilor noștri experimentați, suntem siguri că veți putea oferi copiilor dvs. cea mai bună experiență de învățare a dansului.

Ești gata să începi?