Nu am ureche muzicală deci nu pot învăţa Dansul Mirilor

Inca un mit foarte raspandit despre Dansul Mirilor, si despre dans in general.

Urechea muzicală este privită de majoritatea oamenilor ca pe ceva cu care dacă nu te naşti, nu ai cum sa o obţii. Până la urmă ce este urechea asta “muzicală”?
Practic, este capacitatea de a auzi și de a anticipa ritmul. Fiecare dintre noi are un ritm propriu (este dat de bătăile inimii), melodiile la fel ca noi au și ele nişte bătăi regulate (ritm), date de instrumentele muzicale.

Problemele de ritm apar la persoanele care neascultând muzică des, le este greu să identifice bătăile (ritmul) din cauza multitudinii de sunete.

*Notă:
Teoretic mitul este adevărat, dar practic este fals. Nu poţi învăţa dansul mirilor fără ritm, dar și ritmul se învaţă 🙂 cu ajutorul unui exerciţiu simplu și multă muzică 🙂 găseşti exerciţiul aici:

Vrei un dans al mirilor superb, usor si rapid? Vezi cum il poti obtine

Te putem ajuta chiar daca ai impresia ca ai doua picioare stangi.

Pregateste-te pentru cel mai important dans din seara nunti cu ghidul nostru pentru dansul mirilor

Acum ca stii cum sa-ti antrenezi si sa-ti formezi “urechea muzicala” nu mai ai nici o scuza pentru a nu te apuca de dans 🙂  

Ajuta-ti prietenii care au probleme cu ritmul si care inca mai cred in prejudecati ca cea de mai sus, distrbuindu-le acest articol.

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!