LECȚII DANSURI LATINO ONLINE ÎNVAȚĂ SALSA ȘI BACHATA LA TINE ACASĂ

CURSURI DE DANS SALSA Lecții De Dans Online

 

Salsa Incepatori

Invata sa dansezi salsa pentru  incepatori. Aceste videoclipuri te vor ajuta sa inveti sa dansezi salsa online si iti vor oferii o serie de lectii care te vor familizriza cu bazele din dansul salsa: pasi (steps) intoarceri (turns), traversari (cross body leads). Dupa ce vei exersa de cateva ori aceste letii vei fi capabil sa executi toate miscarile specifice stilului latino.

Salsa Intermediari

Videoclipurile de mai jos acopera figurile si miscarile pentru intermediari. Sunt destinate celor care stapanesc bazele si vor sa treaca la etapa urmatoare.

 

Salsa Avansati

Acest playlist de miscari este pentru avansati. Daca aveti intrebari legate de miscarile fundamentale verificati playlistul pentru Incepatori sau Intermediari.

CURSURI DE DANS BACHATA Lecții De Dans Online

Bachata Incepatori

Invata sa dansezi Bachata pentru Incepatori. Aceste videoclipuri te vor ajuta sa inveti sa dansezi Bachata si iti vor oferii o serie de lectii pe care sa le urmezi asa incat, sa te familiarizezi cum miscarile si pasii de baza specifice acestui dans latino.

 

Bachata Intermediari

Videoclipurile de mai jos sunt destinate Intermediarilor, cei care si-au insusit bazele si vor sa treaca la etapa urmatoare.