KISS THE SKY Dans Modern cu Clemy si Adina

Duminica, 24 Septembrie, ora 19:00, in cadrul proiectului de educatie prin arta “7 zile 7 arte” organizat de Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi, ne-am intalnit cu mic, cu mare sa incurajam si sa promovam dansul in orasul Calarasi.

In cadrul acestui eveniment, pe langa dansurile de grup, pe care ne-am distrat – dansand, am predat si exersat si dansul FlashMob, de mai jos, pe care il vom prezenta Joi, 05 Octombrie pe platoul din fata Salii de Spectacole “Barbu Stirbei” la ora 17:30.

Daca vrei sa exersezi dansul alaturi de noi, mai ai o sansa Duminica, 1 Octombrie, ne vom intalnii inca o data la Foisorul din Parcul Central, tot la ora 19:00. Daca nu poti ajunge, mai jos gasesti videoclipul cu Pasii Explicati pentru Dansul Kiss the Sky, si inca un videoclip cu miscarile pe muzica.

Vrei sa ai acces rapid la dansurile moderne pe care noi le facem la cursuri? Descarca aplicatia pentru mobil “Kids Dance”

Coregrafii cu dansuri pentru copii de toate varstele – usor de urmat si super, mega, extra Fun


 

 

 

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!