De ce se dansează Dansul Mirilor?

“Mie mi se pare depăsită tradiţia cu Dansul Mirilor, cum sunt și multe altele. Ce atâta dans, mai ales că nu ştiu să dansez, mă mai fac și de râs.”

Şi noi suntem de acord că o parte din obiceiurile de la nuntă, parcă nu se mai potrivesc timpurilor noastre. Hai să vedem dacă și Dansul Mirilor ar trebuii abandonat.

Vrei un dans al mirilor superb, usor si rapid? Vezi cum il poti obtine

Te putem ajuta chiar daca ai impresia ca ai doua picioare stangi.

 

În primul rând ce reprezintă nunta?

Este o adunare a rudelor, prietenilor și cunoscuţilor mirilor, care au un scop bine definit: să le fie alături și să sărbătorească împreună, unul dintre cele mai importante momente din viaţa mirilor.

Cum?

Dansând!

Dansul mirilor nu se prezintă doar ca să deschideţi petrecerea, ci cum spuneam și mai sus, invitaţii vor să vadă mesajul vostru pentru ei (dansul este o formă de comunicare nonverbală), să vadă povestea voastră de dragoste și sentimentele pe care le împărtăşiţi unul pentru celălalt.

Pentru o parte din familie (în general socrii) dansul mirilor reprezintă unul din ritualurile, prin care cei doi miri devin soţ și soţie.

Pentru o parte din invitaţi este un semn de respect, maturitate, încredere, educaţie, apreciere și iubire.

Până acum am vorbit numai despre invitaţi. Dar cum rămâne cu voi, că voi îl dansaţi.

Este unul din modurile prin care te poţi întoarce în timp și să simţi, să te bucuri încă o dată la fel ca atunci, exact cum te bucuri când îţi aminteşti, cum te simţeai când venea Moş Crăciun 🙂

Peste 50 de ani probabil vei uita ce melodii au fost la nunta voastră dar cu siguranţă melodia pe care aţi dansat, emoţia din timpul dansului şi euforia de la final nu le veţi uita niciodată.

Dansul mirilor nu este doar un dans, este o experienţă.

Asta doar dacă aveţi de gând să faceţi o nuntă cu dans și distracţie, dacă faceţi o nuntă “modernă” și toată lumea stă online, sau una în care vă întâlniţi să mâncaţi și să vorbiţi atunci da, Dansul Mirilor este depăşit.

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!