Dansuri Moderne Pentru Copii Fete si Baieti | Coregrafie Dale – Delia

Incurajarea copiilor este important sa o primeasca acasa, dar ea nu trebuie sa lipseasca nici in randul profesorilor!

Parintele poate forma o echipa puternica cu profesorul de la scoala, de la dans sau ce alte forme de educatie/arta la care ia parte copilul regulat!

Dupa ceva timp petrecut cu noi in sala de dans, copii au inceput sa fie atrasi sa-si creeze coregrafii singurei, sau in grup cu prietenii facuti la cursurile de dans. Primul lucru pe care il observam intr-o coregrafie facuta de unul din copii este munca lui depusa si timpul investit.

Observam intai miscarile facute corect, energia din miscarile lui, cat de larg a fost zambetul pe buze :), cat de bine a putut sa tina ritmul! Pentru ei este mult mai important sa-i observi intai calitatile, lucrurile bine facute, aprecierea ta fata de el ca avut curaj sa-si desfasoare munca si pasiunea in fata celorlati!

O lucrare ce va fi corectata intai cu pixul verde acolo unde el a facut bine, il va incuraja mult mai mult decat o lucrare ce ia fost corectata intai cu pixul rosu unde a atras atentia numai pe lucrurile gresite!

Noi preferam ca lucram intai cu ,,pixul verde” sa-l ajutam sa-si descopere calitatile, il incurajam sa mai faca si alte coregrafii la fel de frumoase, iar dupa urmeaza sa corectam cu ,,pixul rosu” sa-i slefuim imaginatia, sa-i dam culoare si sa-l ajutam sa progreseze in dans la cote maxime!

 

Vrei sa ai acces rapid la dansurile moderne pe care noi le facem la cursuri? Descarca aplicatia pentru mobil “Kids Dance”

Coregrafii cu dansuri pentru copii de toate varstele – usor de urmat si super, mega, extra Fun

 

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!