Dansuri Moderne pentru Copii in Calarasi

 

Din data de 10 Octombrie 2016 (luni) reluam cursurile de dans modern pentru copii la salile de sport din Calarasi.

 

 

Sala de Fitness Cory Gym, adresa Strada: Rahova, numarul: 113:

Lunea si Miercurea de la ora 16:30 la 17:20

 

 

Sala Baio Fitnessclub, Adresa: Strada: Grivita, numarul 160

Lunea si Miercurea de la ora 11:45 la 12:30

 

 

Sala de Fitness Izocon, Adresa: Strada Crisana – Zona Orizont

Martea si Joia de la ora 12:00 la 12:45

 

In salile de dans se intra cu incaltaminte de schimb, nu cea de strada, ceva usor, cu talpa curata in care sa te poti misca. Daca va intereseaza o incaltaminte speciala de dans pentru copii, gasesti aici >> 

Varsta minima este de patru ani si jumatate, iar o sedinta dureaza intre 40 si 50 de minute in functie de varsta copiilor si de nivelul atentiei lor.

Stilurile practicate sunt: street dance, hip hop, salsa, bachata, merengue, precum si influente din dansurile indiene, zumba, michael jackson, ragaeton sau vals.

Beneficiile cursurilor de dans pentru copii sunt:  dezvolta musculatura, capacitate de concentrare, flexibilitatea, memoria, increderea de sine, lucrul in echipa, socializarea, iar pe termen lung:  intareste increderea in fortele proprii si previne “fobia” de instructorul de dans / cursurile de dans, ca adult.

Dupa cum probabil, ai vazut, majoritatea adultilor au o “fobie” cand vine vorba de a dansa sau a invata sa danseze cu ajutorul unui instructor 🙂  (toate aceste beneficii se aplica si adultilor – daca vrei sa aflii mai multe click aici >> )

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!