DANSUL MIRILOR Cel Mai Important Dans Din Seara Nunții

Ghid Pentru Dansul Mirilor

Un E-Book cu Videoclipuri, Sfaturi și Trucuri Pentru un Dans Simplu și de Efect

Coregrafie Blues Pentru Dansul Mirilor

Pana La Stele – Elena Ghrorghe | Forever Love – Directia 5 si Lidia Buble | Dragoste N-are Plural – Monica Odagiu

Coregrafie Vals Lent Pentru Dansul Mirilor

Perfect – Ed. Sheeran | Pentru Totdeauna – Trupa Zero | Stele – 3 Sud Est

Coregrafie Vals Vienez Pentru Dansul Mirilor

Vals – Smiley feat Feli | I Belive In You – Il Divo & Celine Dion | Te Iubesc – Directia 5 feat Alinka

Pachet Full Pentru Dansul Mirilor +

Toate Coregrafiile: Blues, Vals Lent, Vals Vienez + E-Book-ul “Ghid Pentru Dansul Mirilor”

 

 

De ce să pregătiți Dansul Mirilor Online?

 

Învațăți să Dansați

Acest tutorial este extrem de eficient, chiar dacă nu ați mai dansat niciodată înainte și v-ați convins că aveți 2 picioare stângi!

 
 

Economisiți Bani

Cu Pachetul pentru Dansul Mirilor veti economisi o gramada de bani.

O nuntă este scumpă, pachetul nostru vă va economisi 4.500 de lei în ore de dans private

 
 
 

Economisiți Timp

Învățați în confortul propriei case, în timpul liber! Fără programare, navetă, așteptare …

Acest lucru vă va economisi timp prețios!

 
 
 
 

 

Nu Veți Învăța Doar Un Dans, Veți Învăța Fundamentele Dansului pe care Le Veți Folosi Toată Viața!

 

 • Aceasta etapă este foarte stresantă pentru o parte din miri dar nu va fi așa și pentru voi, procesul de alegere al melodiei este simplu:


  Pasul 1 – Alegeţi stilul care vi se potrivește.

   

  Acum douăzeci de ani dansul mirilor era prezentat doar pe vals, in prezent opţiunile sunt variate, poţi alege de la vals până la salsa, bachata, tango, chacha, hip hop, disco, reggaeton, blues, etc., sau o combinaţie între ele.

   

  Pasul 2 – Alege melodia în funcţie de preferinţele voastre, ea poate fi:


  ● Melodia voastră preferată;
  ● Melodia care are o semnificaţie specială pentru voi (melodia
  pe care: v-aţi sărutat prima oară, v-aţi cunoscut, aţi dansat,
  etc);
  ● Melodia care exprimă, cel mai bine, ceea ce simţiţi unul
  pentru celălalt.


  Pasul 3 – Filtrează piesele în funcţie de versuri


  După ce v-aţi ales melodia, asiguraţi-vă că este potrivită pentru evenimentul vostru, adică:


  ● Dacă aveţi și copii la nuntă, versurile să fie decente sau să fie
  varianta „clean”.
  ● Dacă vreţi să transmiteţi un mesaj de iubire, nu dansaţi pe o
  melodie de despărţire sau suferinţă.

   

  Şi cel mai important pas…

   

  Pasul 4 – Să vă placă melodia (melodiile in cazul colajelor)

   

  Se aplica ambilor parteneri nu doar unuia, adică trebuie să vă placă amândoura nu doar unuia dintre voi iar celălalt să deteste melodia.Dacă nu vă place pe ce dansaţi, se va vedea și veţi da un ton neplăcut și de angoasă petrecerii. În plus invitaţii vor simţii că ceva nu este in regulă iar zambetul de pe buzele voastre este fals.

   

  Dacă vă place melodia, atunci nu doar atitudinea voastră va fi mai încrezătoare și relaxată, dar și invitaţii vor vedea bucuria și plăcerea de a vă ţine în braţe, iar peste ani și ani vă veţi amintii de acest moment ca fiind unul din preferatele serii.  PENTRU CINE ESTE ÎN PANĂ DE IDEII, AVEM PREGĂTITE CÂTEVA MELODII RECOMANDATE PENTRU DANSUL MIRILOR:

 

 

 

Lecții Private Pentru Dansul Mirilor

Cea mai buna solutie pt. dansul/valsul mirilor sunt cursurile private. Imagineaza-ti ca esti intr-un oras strain, GPS-ul nu functioneaza, telefonul nu mai are baterie si trebuie sa ajungi la o intalnire importanta. Ai putea sa incerci toate strazile si stradutele pana ajungi la destinatie dar nu ar fii mult mai usor sa intrebi pe cineva, cum se ajunge in locul X.

 

Cursurile de dans nu sunt doar cea mai rapida cale de a pregatii un dans ci si calea prin care il poti personaliza in functie de preferintele, nevoile si aptitudinile voastre. La aceste cursuri veti fi ghidati pas cu pas asa incat primul dans al serii sa se transforme dintr-un stress in plus intr-o experienta unica, distractiva si relaxanta. 

 

Cu ajutorul unui instructor de dans va veti bucura, nu numai, de dansul din seara nuntii dar si de procesul de invatare si fiecare sedinta in parte.

 

Întrebări Frecvente

 

 • În general cursurile încep cu o încălzire ca la sport. La prima şedinţă se stabilesc detaliile dansului și se fac paşii de bazăDe la a doua se pregătesc elementele, figurile care vor compune coregrafia, ca pe parcursul sedinţelor, să le legăm. Iar în ultimele şedinţe se retuşează mişcările şi se lucrează mai mult la atitudine.

  Acesta este doar un exemplu de cum ar putea decurge un curs. Ţine cont ca timpul, complexitatea dansului, aptitudinile voastre şi numărul de persoane implicate în dans, influenţează configuraţia şi tehnicile folosite la curs.

 • Depinde de complexitatea dansului de timpul alocat, de aptitudinile voastre și cat de bine vreţi să vă iasă dansul. Pentru un dans simplu și de învăţat uşor sunt necesare cam 5-6 şedinţe:

  Pentru dansurile mai complexe: colaj, de familie, de grup, sau cu mai multe figuri și mai spectaculoase, pot să fie necesare chiar și 30 de şedinţe:

 • În mod normal o şedinţă durează 60 de minute dar durata lor poate varia,  între 50 şi 90 de minute.

 • Nu exista un număr optim de şedinţe pe săptămână, depinde, din nou de complexitatea dansului şi de timpul pe care îl aveţi la dispoziţie.

  Puteţi face o şedinţă / zi,  chiar doua dacă sunteţi presaţi de timp sau vreţi un dans complex, sau o şedinţă, doua / săptămână dacă timpul şi tipul dansului va permite.

 • Pretul unei sedinte este 120 Lei iar plata se face la finalul fiecarei sedinte.

  ATENŢIE la regula “celor 24 de ore”!

  Dacă vreţi să reprogramaţi o şedinţă, trebuie să anunţaţi cu 24 de ore înainte de ora stabilită, altfel se va plăti chiar dacă nu ajungeţi la ea.

 • Cum vă simţiţi comod, dacă te simţi bine in pantaloni scurţi, atunci vi sau îţi iei la tine pantaloni scurţi.

  Incălţămintea contează!

  Să îţi iei încălţămintea de schimb (în sălile de dans nu se intră cu încălţămintea de strada) de preferat cea de la nuntă, dacă nu o aveţi încă, ceva asemănător. Dacă la nuntă vei purta pantof cu toc, nu repeta la cursuri în adidași ci ia-ţi un pantof. Dacă vei purta crinolină, o poţi lua și la cursuri, sau poate vreţi o coregrafie cu recuzită specială, baston, pălărie, eșarfă, etc. luaţi-le la voi, să repetaţi și să vă obişnuiţi cu ele.

 • Cu cât mai devreme cu atât mai bine.

  “De ce? Noi vrem un dans simplu o să ne apucăm în ultima săptămâna, o şedinţă pe zi şi gata am rezolvat-o.”

  Mulţi sau păcălit cu aceasta idee din simplul motiv că “Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din piaţă.” şi au apărut tot felul de situaţii neprevăzute care nu le-au mai permis să facă ce şi-au propus iniţial:

  • Este posibil ca sala sau instructorul să nu fie disponibil la ora, la care puteți voi.
  • Procesul de învățare este foarte stresant pentru că simți presiunea ultimilor zile, iar voi nu sunteți pregătiți.
  • Din cauza stresului posibilitatea certurilor este mare – și automat pregătirea este încetinită.
  • Neavând timp să repeți suficient încât mișcările “sa-ți intre în sânge”, să devină automatisme, să-ți iasă fără să te gândești cum și ce urmează să faci – crește riscul de a te încurca, a uita, sau a te bloca.
  • Posibilitatea ca atitudinea din timpul dansului să fie una serioasă, stresată sau supărată – este și ea mare. Atitudinea din timpul dansului nu mai este prioritate dacă ești concentrat la ce și cum să faci un pas/ o mișcare.

   

  “De ce? Nu vom uita dacă începem prea devreme?”

  Scopul ședinţelor de dans este transformarea mişcărilor în automatisme. Deci, cu cât aveți mai mult timp la dispoziție pentru a repeta cu atât vă va ieși mai bine și veți fi mai liniștiți și relaxați pe ring.

  O abordare corectă a dansului mirilor este: să pregătiți coregrafia din timp iar în ultima săptămână să v-o reamintiți nu să o învățați.

 • Exista și situaţii în care da, se poate, dar nu pentru a învăţa o coregrafie întreagă ci doar o parte din ea, sau pentru perfecţionare.

  De exemplu:

  Fata are dificultăţi la întoarceri, poate are o parte în care dansează singură sau vrea să fie mai graţioasă, etc. atunci putem perfecţiona partea sau mişcările ei.

  Băiatul vrea să înveţe să conducă mai bine sau de asemeni are probleme la anuminte mişcări sau nu ţine ritmul.

  *Notă:

  Dansul Mirilor se dansează în doi iar şedinţele solo nu ar trebuii abuzate.

  Sunt benefice în anumite momente dar dacă speraţi (din lipsa timpului) să învăţaţi coregrafia separat, iar la nuntă să vă luaţi în braţe și să vă iasă… mai gândiţi-vă odată.

 

Instructorii Dance Addiction

 

Clement Odae

Clement Odae

Instructor De Dans

În cazul meu, pasiunea pentru dans s-a născut când aveam 4 ani (1988) și am învăţat primul pas de dans, stand pe picioarele mamei mele, care legănându-se, îmi repeta „drept – stâng, stâng – drept”.

 • În şcoala primară am avut norocul să mă aflu în clasa doamnei învăţător Deacu Margareta care în 1992 a început o colaborare cu Maestrul Coregraf Dumitru Savu (mentorul și persoana care a jucat rolul decisiv în evoluţia mea de dansator și instructor)  și am fost selectat pentru a face parte din Ansamblul Folcloric „Ghiocelul”, unde am rămas până în 1997.

  Din anul 1995 până în 1997, am fost membrul trupei de dans modern, a Şcolii Gimnaziale „Nicolae Titulescu” Călărași sub îndrumarea doamnei profesor Coco Bogatu.

  În anul 1997 am făcut trecerea de la Ansambul de copii „Ghiocelul” la Ansamblul profesionist „Bărăganul”, condus de acelaşi  Maestru Coregraf Dumitru Savu până in 1998 ca mai apoi Ansamblul să fie preluat de Marian State, unde am performat pană in anul 2002.

  Prima lecţie de dans, ca instructor și coregraf a avut loc în 1999, când am format trupa de dans a Colegiului Naţional „Barbu Ştirbei” Călărași, care s-a încheiat odată cu terminarea liceului în 2003, și nu ar fi existat fără susţinerea domnului Ştefan Niţu.

  În primul an de facultate (2003), în București am încercat să-mi găsesc locul mergând la Ansamblul Folcloric „Doina” apoi la Cursul de dans susţinut de C.R.B.L.  urmând să-l găsesc în 2005, la cursul de Street Dance organizat de Marius Dobre, încheiat la finele anului 2006.

  În 2007 am promovat facultatea de Sociologie-Psihologie și am obţinut Modulul Psihopedagogic la Universitatea „Spiru Haret” București. Cunoştinţele acumulate aici ajutându-mă și astăzi în predatul dansului, atât adulţilor cât și copiilor.

  În 2009 m-am întors în Călărași și în paralel cu job-ul de profesor suplinitor la Colegiul Agricol „Sandu Aldea” Călărași, Liceul Tehnologic Transporturi Auto Călărași și Grupul Şcolar „Duiliu Zamfirescu” Dragalina am organizat primul curs de Street Dance pentru adolescenţi din Călărași până în 2011.

  În 2010 am început să predau dans modern copiilor, activitate care o desfăşor și astăzi, și am început să particip la cursurile de Dans Latino, organizate de “Dance Feelings”, ca in 2011 să devin colaborator și să predau Dansuri de Societate alături de George Piperea până in 2013.

  În 2013 am înfiinţat, împreună cu Adina – Şcoala de Dans “Dance Addiction” unde mă găsiţi și astăzi „dependent” de toate stilurile de dans (inclusiv puţină ZUMBA prin 2014).

  Când mă gândesc că totul a început de la: „drept-stâng, stâng-drept” mi se pare uimitor.

Adina Odae

Adina Odae

Instructor De Dans

Prima mea pasiune a fost dansul modern. În anul 2006, când eu și câteva prietene am decis să ne facem o trupă de dans.

 • Ne plăcea mult să dansăm și nu pierdeam nici o ocazie să facem asta. La acea vârstă ne găseai dansând pe străzi, prin parcuri, pe plajă, în sălile de clasa.

  Îmi plăcea mult toată ,,chestia” asta cu dansul. Ore petrecute în sala de dans, învăţând mişcări noi, contactul cu scena, cu emoţiile, cu aplauzele. Toate aceste lucruri îmi aduceau sentimente aparte.

  Toată nebunia asta frumoasă nu a durat mult. După 3 ani s-a rărit numărul ,,dansatoarelor” cât și numărul întâlnirilor noastre, dacă ne întâlneam acestea aveau alt scop decât dansul.

  Într-o seară de primăvară, prin 2011, eu și cea mai bună prietenă, am ieşit să ne distrăm, partea super era ca avea deja stabilită seara, să mergem la o petrece salsa cu câţiva prieteni. Ei mai fuseseră, se simţiseră bine și uite ca i-am prins fix când vroiau sa mai meargă odată.

  Când am păşit în club, unde se auzea acea muzică latino, sângele începuse să circule cu viteză în întreg organismul, simţeam cum fiecare celulă din mine era activată și adusă la viaţă, simţeam gustul plăcut al dansului, simţeam atâta energie liberă și emanată din fiecare instrument muzical, ce laolaltă creeau acea muzica în care erai liber să fi pasional, să fi energic, să fi liber, să fi pur și simplu așa cum vrei să fi, fără nici o barieră.

  Unul din prietenii mei cunoştea pe cineva din cadrul petrecerii, și văzându-mă atât de încântată și că picioarele nu-mi stăteau locului mi-a făcut cunoştinţă cu el şi aşa am păşit împreună pe ringul de dans.

  El, Clemy în momentul de fată îmi este partener și instructor de dans, soţ, tatăl copilului meu și tot ce mi-am putut dorii de la viaţă! La 3 luni după primul nostru dans am început să particip la cursurile de dans, petrecerile și show-urile organizate de Dance Feelings.

  Iar în anul 2013 împreună cu Clemy am fondat Dance Addiction. În toţi acești ani, de când am intrat în lumea salsa, Clemy a fost prezent și activ în fiecare pas al evoluţiei mele ca instructor de dans.

  Şi astăzi sunt instructor de dans atât adulţilor cât și copiilor, și împărtăşesc mai departe bucuria dansului, pasiunea și toate lucrurile pozitive pe care numai muzica și dansul le poate împleti atât de frumos.

  Dacă și voi aveţi întrebări la care nu aveţi nici un răspuns vă aştept pe ringul de dans să le descoperim împreună.

 • O întrebare cu un răspuns foarte complex, care depinde de o grămadă de variabile, am putea scrie o carte numai despre asta.

   

  În schimb vom da două răspunsuri unul simplu, pentru cei care sunt grăbiţi şi vor ceva cât mai rapid şi uşor “…câteva şedinţe cât să ne mişcăm puţin să nu stăm pe loc…” şi unul pe larg, pentru cei care vor să trăiască experienţa dansului, cei pasionaţi sau cei care vor să continue cursurile de dans şi pentru alte stiluri.

   

  Răspunsul simplu:

  Aproape toţi instructorii te pot învaţă câţiva pași, găseşte-l pe cel mai apropiat / ieftin, sună-l și stabiliţi detaliile. Îl poţi găsi căutând pe google, youtube (caută: instructor de dans + oraşul tău, Dansul Mirilor + oraşul tău, cursuri de dans + oraşul tău) intrebând prietenii sau la sălile de fitness din zona ta.

   

  Răspunsul pe larg:

  Îl poţi alege, cum face majoritatea, în funcţie de:

   

  Locaţie – (mai ales în oraşele mari unde opţiunile sunt variate) –  te duci la cel mai apropiat instructor, dar doua colţuri mai încolo poţi găsi instructorul ideal.

   

  Bani – “Dacă este scump înseamnă ca este bun!”

  Greşit!

   

  Cu siguranţă ţi-ai cumpărat (sau poate vreun cunoscut) o haină scumpă dintr-un magazin, gândindu-te că este de calitate, numai ca să o vezi la jumătate de preţ în alt magazin.

   

  Fix acelaşi lucru se poate întâmpla și în cazul instructorului.

   

  Dacă este scump nu înseamnă că este și bun.

   

  Pe de altă parte dacă este foarte ieftin ar trebuii să-ţi pui întrebarea “de ce?”, de cele mai multe ori este foarte ieftin pentru că instructorul este începător, dar poate fi şi pentru că vrea să-şi facă reclamă.

   

  Diplome – “Are diploma de instructor de dans.”

   

  O temă destul de dezbătută și printre cursanţi, și printre instructori.Contează sau nu contează diploma de instructor?

   

  Poate cândva, o diplomă garanta și calitatea serviciilor sau calitatea omului, însă în zilele noastre, nu este așa.

   

  Am putea venii cu o grămadă de exemple, (nu se aplica doar dansului), de tot felul de indivizi incompetenţi cu diplomă și persoane competente fără, dar mă gândesc că dacă citeşti aceste rânduri, măcar ai trăit cândva în România și ştii la ce ne referim.

   

  Diplomele de participare la diferite evenimente fac parte din aceeaşi categorie, doar că ai fost acolo nu înseamnă că ai și învăţat ceva sau că ştii să pui în practică ce ai învăţat.

   

  Singura diploma care oferă o oarecare garanţie a competenţelor, este cea de concurs, dar nu spune nimic despre metodele și tehnicile folosite, sau cine a jurizat.

   

  La ce ne referim? O parte a instructorilor de dans care obţin rezultate (diplome de concurs), fac acest lucru cu preţul sănătăţii mintale a cursanţilor lor.

   

  Si bineînţeles, cine a oferit diploma respectiva? Erau instructori, performeri, antrenori profesionisti, simpli pasionaţi, etc.?

   

  LA NOI SE POARTA CA 2-3 ȘCOLI DE DANS SA ORGANIZEZE UN CONCURS DE DANS, LA CARE TOT EI PARTICIPA SI PE CARE TOT EI ÎL JURIZEAZA, IAR APOI ISI DAU PREMII ÎNTRE EI :))) ĂLA DA CONCURS CU GREUTATE.

   

  Experienţa ca dansator – “Îl cunosc a dansat x ani și acum predă.”

   

  Experienţa acumulată dansând de-a lungul anilor le poate fi de folos cursanţilor numai dacă instructorul ştie cum să le-o transmită acestora.   

   

  Altfel, doar că el ştie să danseze foarte bine sau cel mai bine, nu înseamnă că este bun și ca instructor, să luăm exemplul lui Hagi care încă este cel mai bun jucător de fotbal pe care l-a avut România dar nu și cel mai bun antrenor.

   

  Banii pe care îi are instructorul – “Are BMW ultima serie sigur e campion”

   

  Doar pentru că are bani nu înseamnă că i-a făcut predând. Poate fi campion la făcut (moștenit) bani nu și la predat dans.

   

  Vârsta – “Are 60 de ani, sigur este cel mai bun.”

   

  Are 60 de ani dar poate predă de 2 și nu înţelegi nimic din ce-ţi spune.

  Sau

  Poate avea 20 ani și să înţelegi tot.  

   

  Începător vs Experimentat “Mă duc la X că predă de ‘șpe ani.”

   

  O caracteristică asemănătoare cu “Vârsta” și “Experienţa în dans”. Totul depinde de metodele și tehnicile pe care le foloseşte.

   

  În cazul dansului, de cele mai multe ori “Experimentatul” dacă s-a oprit din a învăţa și a-și actualiza repertoriul de cunoştinţe, nu se va adapta la nevoile și aptitudinile cursanţilor, și va folosii tehnicile cele mai benefice pentru el, nu pentru cursant.

   

  Un instructor începător pe de altă parte, din dorinţa de a-și demonstra valoarea și de a-și crea un renume, poate folosii metodele care au ca principal beneficiar cursantul.

   

  “ŞI ATUNCI, DUPĂ CE SA TE GHIDEZI CÂND ALEGI INSTRUCTORUL?”

   

  După lucrurile care contează cu adevărat în procesul tău de învăţare:

  1. Rezultate
  2. Modul prin care a obţinut acele rezultate
  3. *Pereche de instructori: bărbat și femeie  – dacă dansul este complex ori vrei să aprofundezi mai mult mişcările tale sau rolul tău – altfel doar primele doua caracteristici.

   

  1.  Care sunt rezultatele instructorului? Ce fel de dansuri a pregătit? Îţi plac?

  Răspunsurile la aceste întrebări le poţi găsi: online, poate mergi la o nuntă / curs și vezi in direct sau la recomandarea prietenilor, rudelor.

   

  1.  Cum obţine rezultatele / ce fel de tehnici foloseşte?

  Un instructor te poate motiva pozitiv spunându-ti: “…pasul x mai trebuie repetat și o să-ţi iasă…” sau te poate motiva negativ spunându-ti: “…ce e panarama aia, încă o dată până iese…”. Depinde de tine cum preferi să înveţi.

   

  Un instructor bun ştie să-şi adapteze metodele și tehnicile de predare la nevoile și aptitudinile cursanţilor, transmiţându-le nu doar informaţiile de care aceștia au nevoie pentru a învăţa repede și bine, ci și pasiunea și plăcerea de a dansa.

   

  1.  De la cine înveţi?

  Dacă vreţi un dans complex sau roluri bine definite de bărbat și femeie atunci aveţi nevoie de o pereche de instructori și nu doar de el sau de ea.

   

  Există mişcări care oricât de bine, de graţios le-ar executa un bărbat nu îi vor ieşi cum îi ies unei femei (sunt şi excepţii, poate ai văzut și tu pe Facebook bărbaţi pe tocuri care erau mai graţiosi decât unele femei, dar sunt excepţii).

   

  Şi invers, mişcări executate de femei care nu au aceeaşi puterea sau pasiune, ca atunci când sunt executate de bărbaţi.

   

  Repet, este necesară perechea de instructori (nu un instructor și un ajutor) doar dacă dansul este complex sau mergeţi la un curs de dans de lungă durată: Salsa, Bachata, Dans Social și vreţi să fiţi amândoi la acelaşi nivel.

   

  În plus, veţi vedea, când veţi merge la cursuri, bărbaţii înţeleg mai bine de la bărbaţi și femeile de la femei.

   

  Dacă sunt doar câteva mişcări sau nu au un specific bine definit, atunci un singur instructor este suficient.

   

  CEA MAI BUNA METODĂ DE A-L GĂSI ESTE SĂ MERGI LA O ŞEDINŢĂ ȘI SĂ VEZI DIRECT CE ȘI CUM FACE.

  LA FINALUL ŞEDINŢEI RASPUNDE-ŢI LA ÎNTREBAREA: “MI-A PLĂCUT?”

   

  Dacă dai răspunsul “mda” nu este potrivit pentru tine, mai încearcă.

  Dacă răspunzi un “Da” hotărât, felicitari l-ai găsit.

   

  Ai încredere în instinctul tău, este subconştientul care recunoaşte dacă ceva nu este în regulă și te anunţă creându-ţi un sentiment de tensiune și nesiguranţă, sau îţi spune că totul este ok dându-ţi un sentiment de plăcere şi bucurie.

   

  Poţi merge la anumite şcoli şi la recomandarea prietenilor dar nu lăsa părerea şi experienţa lor să decidă pentru tine, la finalul primei şedinţe aplică din nou întrebarea anterioară.

   

  Ştim că este destul de greu să faci o alegere neavând un model de comparaţie, şi cei mai mulţi merg la un singur curs, la un singur instructor şi gândesc “…aşa arată /  trebuie să fie un instructor / curs de dans…”.

   

  CA SĂ NU CAZI IN CAPCANA “…AŞA TREBUIE SĂ FIE…” ÎNCEARCĂ MĂCAR DOI INSTRUCTORI DE DANS DE LA ŞCOLI DIFERITE.

   

  Cursurile de dans sunt cea mai rapidă cale de a pregătii un dans.

   

  Cu ajutorul unui instructor de dans priceput, vă veţi bucura, nu numai de dansul din seara nunţii, cursurile de dans recreative, sau de initiere, dar şi de procesul de învăţare şi fiecare şedinţă în parte.