Dansul Mirilor pe melodia Rule The World – Take That

Astazi vorbeam cu o fata ce urmeaza sa fie mireasa. Si ma intreba care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii atunci cand te apuci sa faci coregrafia pentru dansul mirilor – iar tu si partenerul tau nu stii nimic legat de dans.

Este o intrebare pe care o primesc destul de des si am ales sa scriu si aici cateva randuri si pentru cei ce-si pun aceeasi intrebare.

Sunt mai multe lucruri de care trebuie sa tineti cont, astazi o sa vorbesc despre 2 dintre ele:

  1. Incepeti pregatirile cu o atitudine de POT sau Nu Pot INCA “Dacă crezi că poți, sau crezi că nu poți, ai dreptate în ambele cazuri.” – Henry Ford
    Cum poti face asta? Simplu! Constientizand faptul ca dansul este doar o activitate – si nu trebuie sa fi predestinat sau sa te nasti talentat pentru a invata sa dansezi.

In plus este o activitate distractiva si relaxanta. Ce alte activitati relaxante si distractive mai stii? Jucatul cartilor este una, booling-ul este alta dar cand pierzi la aceste nu iti spui ca nu poti, ci doar ca nu ai suficient exercitiu.

In dans, la fel ca si in alte activitati – principiul “Repetitia este mama invataturii” – este de baza. Folositi-l!

2. Rabdare si calm cu voi insiva si cu partenerul vostru! Daca tu esti mai vivace si inveti mai repede nu face presiuni pe partener ca este lent in progres.

Asa suntem noi creati de Dumnezeu! DIFERITI! Ce poti tu sa faci mai bine celalt poate mai putin si in alte domenii invers. Este adevarat ca uneori presiunea si stresul dau si ele rezultate. Dar cu ce pret?

Pregatirile pentru dansul mirilor ar trebui sa fie momente frumoase care in timp se vor transforma in amintiri unice.

Invata sa pregatesti dansul mirilor de acasa: https://danceaddiction.ro/dansul-mirilor-ghid/

 

 

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!