Daca unul din noi nu are timp poate venii doar unul la sedintele pentru Dansul Mirilor?

Nu multi miri isi pun aceasta intrebare, dar pentru cei care o fac aveti raspunsul mai jos.

Există și situaţii în care da, poate venii doar unul din voi la cursuri, dar nu pentru a învăţa o coregrafie întreagă ci doar o parte din ea, sau pentru perfecţionare.

De exemplu:

  • Fata are dificultăţi la întoarceri, poate are o parte în care dansează singură sau vrea să fie mai graţioasă, etc. atunci putem perfecţiona partea sau mişcările ei.
  • Băiatul vrea să înveţe să conducă mai bine sau de asemeni are
    probleme la anuminte mişcări sau nu ţine ritmul.

In situati in care unul din voi are mai putina experienta in dans, invata mai lent sau programul vostru nu va permite sa ajungeti amandoi in acelasi timp la cursuri- puteti folosi acest truc- dar cu moderatie.

*Notă:
Dansul Mirilor se dansează în doi iar şedinţele solo nu ar trebuii abuzate.

Sunt benefice în anumite momente dar dacă speraţi (din lipsa timpului) să învăţaţi coregrafia separat, iar la nuntă să vă luaţi în braţe și să vă iasă Dansul Mirilor… mai gândiţi-vă odată.

Daca vrei sa inveti mai multe trucuri cu ajutorul carora sa obtineti cele mai bune rezultate in functie de nevoile voastre, iti recomandam Ghidul pentru Dansul mirilor

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!