ACCES LA CURSURILE VIDEO DANCE ADDICTION CU CLEMY ȘI ADINA

DEBLOCHEAZĂ PESTE 400+: lectii, materiale, dansuri și coregrafii explicate pas cu pas.

Ușor și Convenabil.

Înveți să dansezi în ritmul tău, oriunde și oricând.

ATENȚIE!!!

Dacă vrei să înveți să dansezi ca să faci performanță și să participi la concursuri de dans, atunci cursurile video nu sunt suficiente. Trebuie să faci și cursuri la sală.

În schimb, dacă tot ce vrei este să înveți să dansezi ca să te distrezi, să te menții în formă sau să nu mai stai jos când petrecerea e în toi, atunci aceste cursuri sunt perfecte pentru tine.

Nu ești sigur/ă că vei reuși să înveți să dansezi de acasă?

Chiar dacă această formă de învățare poate părea nouă, nu este.

Oamenii au învățat să danseze la ei acasă de la apariția casetelor video = părinții cd-urilor (cd = părinții cardurilor de memorie).

Diferența este că acum nu ai nevoie de un dispozitiv suplimentar ca să urmărești cursurile și ai acces instant la ele oriunde în lume. Mai mult:

  • poți da înapoi foarte ușor (nu mai trebuie să derulezi)
  • poți începe direct lecția care te interesează
  • poți căuta și găsi ușor dansurile preferate
  • poți continua lecția fix de unde ai rămas data trecută
  • poți să încetinești sau să mărești viteza lecției
  • ai toate cursurile în buzunar

Dacă ai încercat să înveți să dansezi de pe YouTube și nu ai reușit, iar asta te-a făcut să crezi că nu ai cum să înveți să dansezi cu ajutorul cursurilor video.

Atunci să știi că nu ești singur/ă.

Imaginează-ți că primești un colet cadou de la IKEA, cu mobilă pentru întreaga casă, numai că nu ai nici un manual de utilizare sau pașii de asamblare.

Cât timp crezi că iți va lua să asamblezi mobila fără instrucțiuni? Poate îți iese dacă ai puțină experiență, poate o strici sau poate renunți.

🙂 Fix asta ai pățit și tu atunci când ai încercat să înveți să dansezi de pe YouTube, fără explicații, doar imitând.

Ai primit cadou o grămadă de coregrafii și dansuri, fără instrucțiunile și pașii de asamblare.  

Noi îți garantăm că și tu poți învăța să dansezi ușor și plăcut, în confortul casei tale, la orice oră din zi și din noapte.

Iar dacă în 14 zile nu ești mulțumit/ă de rezultat, ne spui și primești banii înapoi.

Încearcă nu ai absolut nimic de pierdut, în schimb ai atât de multe de câștigat!

Aptitudinile pe care ți le vei forma cu Clemy și Adina, le vei folosii toată viața. Apasă pe DEMO-urile de mai jos și vei descoperi că și tu poți!

Ce pot învăța pe platforma Dance Addiction?

Cum pot urmări cursurile de dans?

După ce te înscri, toate cursurile și resursele de pe site-ul Dance Addiction vor fi deblocate. Le poți urmări de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Exemplu: Vrei să urmărești cursurile video la ora 23:00 de pe alt telefon pentru că al tău nu mai are baterie.

1- Deschizi orice aplicație de internet (recomandăm Google Chrome)

2- Intri pe site-ul www.DanceAddiction.ro

3- Te conectezi la contul tău, pe care l-ai creat când te-ai înscris, introducând: Utilizatorul și Parola.

4- Gata, poți începe un curs nou sau poți continua vizionarea de unde ai rămas din secțiunea Continuă Vizionarea.

Cine sunt instructorii de dans?

Bună! Noi suntem Clemy și Adina Odae instructori de dans la școala „Dance Addiction” și suntem parinții unui copil minunat.

instructori atestati dance addiction
Adina Odae si Clement (Clemy) Odae

Principiile și credințele care stau la baza activității noastre sunt:

  • Predăm dansul ca artă, activitate recreativă și stil de viață, nu ca sport de performanță.
  • Știm că oricine poate învăța să danseze indiferent de vârstă, sex, înălțime sau greutate.
  • Știm că oricine poate învăța sa danseze ușor și plăcut.
  • Nu “divinizăm” un singur stil de dans sau un singur mod de a dansa.

Nu ne-am născut învățați, norocul nostru a fost că l-am cunoscut pe Maestrul Coregraf Dumitru Savu care ne-a învățat metodele, secretele și adevărul despre dans.

Și astazi…

…atât pentru noi cât și pentru cursanții noștrii, dansul nu înseamnă doar coregrafii, figuri și pași. Dansul înseamnă bucurie, distracție și iubire.

Am ajutat zeci de mii de persoane, nu doar să descopere beneficiile fizice sau sociale ale dansului. Acestea sunt cele mai mici dintre câștiguri.

Cele mai mari câștiguri, din punctul nostru de vedere, fiind încrederea în propria persoană, starea de extaz din timpul dansului și eliberearea de frica de a trăii.

Considerăm că cel care are soluția la o problemă, are responsabilitatea morală să facă tot ce poate pentru a informa cât mai mulți oameni, așa încât societatea în care trăim să evolueze.

Problema este că dacă oferi soluția gratuit sau la un cost foarte mic, oamenii cred că nu are valoare, că nu este de calitate sau că nu funcționează. Momentan, așa gândim cu toții.

Răspunsul nostru la această problemă, este: să găsești un preț de vânzare al “soluției” care să fie accesibil pentru cât mai multe persoane, să-ți acoperi costul de producție și să-ți rămână niște bani din care să poți trăii, pentru a răspândii “soluția” în continuare.

Ce spun oamenii despre cursurile noastre video:

De Ce Să Începi De Acum

#1 Dance Addiction este PRIMA platformă de dans din România, a fost lansată în 2017. (Până la apariția pandemiei a fost și SINGURA platformă de dans din România)

De ce este important acest aspect pentru tine?

Pentru că de atunci și până acum am optimizat-o în permanență cu ajutorul membrilor noștri. Adică este special concepută de și pentru pasionații de dans.

De când a apărut pandemia… toți cei care ne arătau cu degetul, ne lăsău comentarii răutăcioase și ne excludeua din grupurile Facebook dedicate dansatorilor…

…susținând că nu ai cum să înveți să dansezi la tine acasă, astăzi și ei au (de nevoie) diferite cursuri sau platforme online.

Diferența dintre noi și ei este că noi ne-am dorit această platformă, pentru că știm cu adevărat cum să ajutăm chiar și persoanele cu două „picioare stângi” să învețe să danseze.

Iar platforma Dance Addiction a fost și este instrumentul cu ajutorul căruia noi reușim să ajutăm mult mai multe persoane, decât am fi reușit vreo dată într-o sală de dans.

În timp ce ei nu au avut încotro… și „peste noapte” s-au întors la 180 de grade și au început să susțină că acum se poate învăța acasă.

De ce este important să știi asta?

Pentru că majoritatea școlilor sau instructorilor care susțin că te pot învăța online sau video: nu cred nici ei că se poate, și automat nu dețin nici informațiile, tehnicile și metodele de a te ajuta, pe tine ca adult, nu mai vorbim despre copii… o fac pentru că altceva, pe timp de pandemie, nu au ce să facă.

Și la finalul acestei pandemii (cunoscându-le mentalitatea) cel mai probabil vor spune ceva de genul: „…eeeh nu merge… am încercat și noi, dar nu… dacă nu este instructorul lângă tine n-ai cum…”. Adevărul este că ei nu știu cum să predea.

În schimb, când această pandemie se va încheia, noi vom continua să-i ajutăm pe toți cei care își doresc să învețe să danseze, folosind și mediul online, pentru că aceasta este menirea noastră.

#2 Stilul nostru funcționează.

Nu ne place să ne lăudăm singuri, preferăm să lăsăm rezultatele să vorbească pentru noi.

Dar testimonialele, recenziile sau comentariile pe care poate le-ai văzut, sunt doar o mică parte din viețile pe care am reușit să le atingem.

Suntem recunoscători și le mulțumim, și pe această cale, tuturor celor care au avut încredere în noi și ne-au susținut cum au putut, financiar sau cu un simplu „like” sau „share”. Pentru că datorită lor putem face astăzi ceea ce iubim: să dansăm, să împărtășim tuturor pasiunea noastră și să putem trăii din asta.

Ca să înțelegi cum și de ce funcționează stilul noastru, adu-ți aminte de perioada școlii. Cu siguranță ai avut mai mulți profesori care ți-au predat aceeași materie.

De la unu rețineai tot, iar de la celălalt nimic. Asta este dovada clară că nu tu erai de vină dacă nu reușeai să înveți, nici materia… vinovatul era profesorul.

La fel și în cazul dansului, la fel și în cazul nostru, dacă copilului tău sau ție nu îți iese un pas noi nu te învinovățim pe tine (dacă urmezi instrucțiunile noastre) ci ne gândim: ce anume am greșit noi și cum te putem ajuta să îți iasă și ție.

Pe acest principiu sunt construite toate cursurile noastre, diferența dintre cele de la sală (sau live) și cele video fiind: cele de la sală (live) sunt personalizate în funcție de participanți, iar cele video sunt COMPLETE, adică includ toate posibilele greșeli sau motive din cauza cărora ar putea să nu îți iasă și ce să faci ca să îți iasă.

#3 LiveChat cu instructorii.

Membrii Dance Addiction beneficiază de suport online din partea noastră (în limita timpului disponibil). Dacă vei avea nevoie de ajutor suplimentar, vom fi lângă tine prin intermediul:

Zoom (recomandat pentru calitatea video, audio și pentru delay-ul mic), Facebook Messenger ori WhatsApp.

#4 Oferta este trecătoare.

Adevărata valoare materială a cursurilor noastre se încadrează undeva între zecile de mii de lei (și este în creștere). Atât ai plăti un instructor să te învețe, la sală sau pe zoom, tot ceea ce cuprind cursurile noastre video.

Și chiar dacă nu ai vrea să înveți toate stilurile pe care noi le oferim și ai vrea doar unu, sau poate doar un dans, tot ai plăti mai mult decât costă acum accesul pe o lună.

Înainte să intrăm în pandemie o singură sedință privată de dans, de 40 – 60 de minute, costa între 80 și 250 de lei. Un abonament de grup la fel. Accesul nostru pe o lună a fost 149 de lei.

Principalul motiv pentru care astăzi este atât de convenabil, este bineînțeles pandemia. Cu toții traversăm o perioadă dificilă și acesta este modul nostru de a ajuta cât putem. În momentul de față acest preț ne asigură necesarul, dar dacă mâine ne vor crește cheltuielile vom mării și noi prețurile.

Avantajul celor care se înscriu acum, este că vor beneficia de același cost infim și după această perioadă, atât timp cât aleg să rămână membrii. Nu-l rata!

de la 150 | 100 de lei

Ai întrebări? Noi avem răspunsuri.

Aceste cursuri video sunt perfecte pentru tine!

Diferența dintre cursurile noastre de la sală (sau live) și cele video fiind: cele de la sală (live) sunt personalizate în funcție de participanți, iar cele video sunt COMPLETE, adică includ toate posibilele greșeli sau motive din cauza cărora ar putea să nu îți iasă și ce să faci ca să îți iasă.

Bineînțeles! Dacă ai experiență atunci știi că dansul are multe aspecte și sunt foarte multe interpretări și detalii cu care îți poți personaliza stilul.

Iar un singur detaliu îți poate transforma experiența dansului pentru totdeauna.

Dacă nu crezi că le știi deja „pe toate” și ești dispus să înveți de la altcineva, atunci aceste cursuri video sunt pentru tine.

Deblochezi tot conținutul Dance Addiction în 3 pași simpli:

Ne pare rău că pleci, dar dacă dorești să anulezi abonamentul, iată ce trebuie să faci: apasă butonul Anulează din Contul tău D.A. secțiunea ABONAMENT

NOTĂ: Aceasta este singura metodă prin care îți poți anula ACCESUL LA CURSURILE VIDEO. Deconectarea de la contul Dance Addiction nu îți anulează ABONAMENTUL.

Nu! Accesul la cursurile video Dance Addiction este un serviciu pe bază de abonament lunar, iar această modalitate de plată, nu a fost aleasă la întâmplare.

A fost gândită să ofere cursanților un motiv în plus să nu mai amâne și să-și îndeplinească visurile. (de pe principiul abonamentelor la sălile de fitness)

Și noi ne-am cumpărat cărți sau diferite cursuri online, care și acum stau și ne așteaptă, unele de ani de zile.

Când știm că le avem, sunt ale noastre, nu ne grăbim 🙂

Dar pentru tot ce înseamnă abonament, ne facem timp pentru că nu vrem să pierdem banii pe care i-am plătit, și chiar dacă nu urmărim tot conținutul inclus în abonament, tot facem mai mult.

Poate pare ciudat sau nostim, dar noi așa funcționăm și din câte am văzut, nu sunt singurii 🙂

Garantăm distracția și satisfacția.

Încearcă TOATE Cursurile Noastre (Copii și Adulți) pentru 14 zile 100% fără niciun risc.

Platforma de dans, cursurile și tot ce ține de Dance Addiction sunt 100% create de noi, Clemy și Adina.

Îți spunem aceste lucruri ca să știi că și noi am luat-o de la 0 în multe arii:

La început, prin 2013 nu am știut cum să înregistrăm și să edităm lecțiile de dans, nici pozele…

Nu am știut cum să facem sau să susținem o platformă video.

Nu am știut cum să ne prezentăm cursurile de dans…

…Astăzi suntem super entuziasmați să încerci rezultatele muncii noastre.

De aceea ca să fi eligibil pentru garanția de 14 zile: urmează instrucțiunile din lecțiile noastre și dacă în 14 zile nu ești 100% mulțumit(ă) de rezultat, trimite-ne dovada că ai încercat și primești toți banii înapoi.

Nu amâna! Începe de AZI, căci știi cum e cu ”de mâine” sau ”de luni”, timpul trece repede și deseori se întâmplă ca „mai târziu” să devină „niciodată”.

cu doar 150 | 100 de lei