Cursuri Pt. Dansul Mirilor – Valsul Mirilor – Valsul Miresei

Introducere:

Dansul Mirilor reprezinta inceputul oficial al petrecerii! Valsul Mirilor este primul dans ca sot si sotie! Cursurile de dans sunt solutia pt. un moment reusit!

Imagine de ansamblu:

  • Ce este dansul mirilor?
  • Cand se danseaza dansul mirilor?
  • Cand sa incepi sa inveti dansul mirilor?
  • Cum sa inveti dansul mirilor?

Ce este dansul mirilor?

Cel mai important dans din seara nuntii! Este dansul pe care mireasa si la imaginat de sute de ori. Dansul care arata iubirea si relatia dintre miri. Acest dans este unul din momentele de neuitat.

cursuri dansul mirilor

Vrei un dans al mirilor superb, usor si rapid? Vezi cum il poti obtine

Te putem ajuta chiar daca ai impresia ca ai doua picioare stangi.

Cand se danseaza dansul mirilor?

De obicei in deschiderea oficiala a nuntii. Adica intre orele 21:30 si 22:00. Exista insa si exceptii de la regula, poate o surpriza sau poate ora 24:00 are o semnificaie speciala pt. miri si vor sa danseze atunci.

cursuri valsul mirilor

Cand sa incepi sa inveti dansul mirilor?

Depinde cat de bine va miscati, daca aveti ureche muzicala, cate stiluri sunt incluse in dans si cat de spectaculoase sunt miscarile. Coregrafiile complexe pot dura si 20 de sedinte (ore) iar o coregrafie simpla in jur de 6 sedinte.

cursuri valsul miresei

Cum sa inveti dansul mirilor?

Varianta 1 si cea mai grea: sa invatati singuri >> Youtube. A doua varianta: cu ajutorul DVD-urilor instructionale Cea mai sigura si rapida varianta ramane insa invatatul Face To Face cu ajutorul cursurilor pt. dansul mirilor.

dansul mirilor

 

Citeste mai mult aici sau contacteaza-ne>>!

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!