Cursurile Video Dance Addiction

După ce te înscrii, cursurile și resursele de pe site-ul Dance Addiction.ro vor fi deblocate. Le poți urmării de pe orice dispozitiv conectat la internet.

Exemplu: Vrei să urmărești cursurile de dans la ora 23:00 de pe alt telefon pentru că al tău nu mai are baterie.

  1. Deschizi orice browser (recomandăm Google Chrome).
  2. Intri pe site-ul www.DanceAddiction.ro
  3. Te conectezi la contul tău, pe care l-ai creat când te-ai înscris, introducând e-mailul si parola ta.
  4. Apeși butonul, în formă de stea, Cursurile Mele din josul paginii.

Foarte simplu!

Folosește acest chenar:

Îl găsești si în meniul de navigare a platformei Dance Addiciton.

Contul Dance Addiction

Odată ce ai deschis site-ul Dance Addiction, selectează Contul meu pentru a începe vizionarea. Te conectezi la contul tău, pe care l-ai creat când te-ai înscris, introducând e-mailul si parola ta

Notă: Pentru a avea acces la cursurile video trebuie să fi conectat la contul tău Dance Addiction

Poți actualiza oricând informațiile contului și poți schimba adresa de e-mail, inclusiv parola, intrând în Cont din meniul Dance Addiction.

Apoi selecteaza Detalii cont 

Îți poți recupera parola dând click aici: Ai uitat parola?

Lecții Private Live Online

Fiecare lecție privată de dans – online durează 60 de minute. Poți participa la ședință singur/ă, cu partenera / partenerul sau dacă ești părinte poți participa alaturi de copilul sau copii tăi.

Vești bune!

Programul nostru este flexibil, iar mediul online ne permite să programăm lecțiile la orice oră din zi și din noapte, în orice zi.

Asta înseamnă că dacă programul nostru este liber, la ora și în ziua, în care vrei să dansezi, ne vedem online la lecție.

Simplu!

Mă contactezi, de preferat din timp pt. a fi sigur că ziua și ora dorită, este disponibili. Rezervăm împreună prima lecție iar la finalul primei lecții, o stabilim pe următoarea și tot așa…

  1. Telefon smart, tabletă, PC sau laptop.
  2. Conexiune la internet.
  3. Aplicația WhatsAPP, cont Facebook sau Zoom.

Da! Atât timp cât mă anunți cu minim 24 de ore înainte de ora și data programată inițial.

Dacă vrei să reprogramezi o rezervare cu mai puțin 24 de ore înainte de ora și data programată inițial, sau dacă nu vei participa la ora și data stabilită inițial, din motive subiective sau obiective – Voi considera ședință de dans individuală online – Efectuată.

De ce? Pentru că ora și data nu a fost dată altcuiva, iar eu mi-am stabilit programul și mi-am rezervat timpul în funcție de acea lecție.

Iar dacă se întâmplă ca eu să amân lecția în mai puțin de 24 de ore, vei primi banii înapoi pe lecție sau o lecție gratuită.

Ai alte întrebări?