Cum se danseaza dansul mirilor?

 
Vreti sa va pregatiti pentru Dansul Mirilor si nu stiti cu ce sa incepeti?
Un prim pas este sa stabiliti tipul dansului.
Mai jos aveti enumerate cele mai uzuale dansuri pentru miri, plus reactia si parearea generala a invitatilor, asa incat sa decideti avand o imagine de ansamblu cat mai clara.

 

1. Dansul Nepregătit 

De obicei mirii se ţin în braţe și se leagănă 5 minute, cât ţine melodia. (foarte plictisitor și neinteresant pentru invitaţi)

2. Dansul Clasic 

Un dans pregătit dinainte cu câteva figuri, mişcări și pași pe vals lent sau vals vienez. (Un astfel de dans este aşteptat de majoritatea invitaţilor)

3. Dansul Modern

Un dans prezentat pe un alt stil decât cel clasic, poate fi: blues, salsa, bachata, chacha, etc. (În ceea ce priveşte părerile invitaţilor, ele vor fi împărţite, pentru că o parte dintre ei se aşteptau, să vadă vals)

4. Dansul Colaj 

Dansul prezentat pe un colaj de melodii din stiluri diferite. (Unul din dansurile care garantează satisfacţia invitaţilor și o deschidere în forţă a petrecerii, mai ales dacă printre melodii se află și puţin vals 🙂

5. Dansul de Familie 

De obicei prezentat pe vals sau blues, în acest dans participă, pe lângă miri, fie socrii, fie naşii sau și unii și alţii. Pot să danseze cu perechea lor sau să facă schimb de parteneri. (Pentru invitaţi este o plăcere să urmărească o poveste de dragoste care îşi are rădăcinile în timp și în solidaritatea familiei)

6. Dansul de Grup

Asemănător cu cel de familie doar că în locul neamurilor, participă în dans, pe lângă miri, prietenii și/sau cavalerii și domnişoarele de onoare ori chiar instructorii de dans. (De asemeni un spectacol pentru invitaţi care nu-și vor lua ochii de pe ringul de dans)

7. Dansul Profesionist 

Cel mai rar întâlnit dans, este prezentat de dansatori profesioniști care dansează în locul mirilor. (Invitaţii vor aprecia gestul făcut de miri, doar dacă aceștia din urma, au un motiv bine întemeiat pentru care nu au putut prezenta dansul)

Vrei sa stii mai multe despre Dansul Mirilor? DA

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!