Cum sa ne imbracam la cursurile pentru Dansul Mirilor

Una dintre cele mai frecvente intrebari ale mirilor sau persoanelor care vor sa participe la cursuri de dans in general. 

Daca si tu vrei sa stii cum sa te echipezi la lectiile private pentru dansul mirilor, citeste acest articol in care iti vom spune tot ce ai nevoie sa stii.

Hainele cu care veniti la cursuri trebuie sa va permita sa va miscati in voie, poate fi o pereche de pantaloni comozi si un tricou. 

Incaltamintea conteaza!

Pentru orice fel de curs de dans – trebuie sa ai la tine incaltaminte de schimb, adica o incaltaminte cu talpa curata, nu cea de strada, pentru a nu zgaria si murdari parchetul din sala de dans.

Aceasta regula este de bun simt si se aplica, asa incat, sala sa poata fi utilizata si de altcineva in afara de tine, dupa ce ai terminat cursul – nu “…dupa tine potopul…”.

De preferat ar fi sa veniti la cursuri cu incaltamintea pe care o veti purta la nunta – ca sa va asigurati ca pantofi nu va vor face rani si sa va acomodati cu ei, sa stiti cat de mult aluneca, cat de inalti sunteti, cat de mari puteti face pasi, etc.

Daca repetati in adidasi (majoritatea nu aluneca pe parcheta si nu au nici cioc) la nunta veti avea parte de surprize neplacute, de exeplu: realizand ca in pantofi, alunecati sau din cauza ca pantofi sunt ciocati mirele calca mireasa pe rochie, etc.

In situatia in care nu aveti pantofii cumparati, veniti cu o incaltaminte asemanatoare, pentru mireasa tocul sa fie cam de aceeasi inaltime si latime, iar pentru mire lungimea sa fie asemanatoare si daca sti si materialul din care va fi talpa pantofului pe care il vei purta la nunta, incearca sa gasesti un pantof cu o talpa asemanatoare.

Nu va duceti la cursuri in adidasi decat daca planuiti sa faceti un dans al mirilor in adidasi.

Sfaturi practice:

Daca mireasa va purta crinolina la nunta, poate venii cu ea la cursuri, asa incat sa se obisnuiasca cu ea, iar mirele sa se obisnuiasca cu distanta pe care va trebui sa o aiba intre el si partenera.

Daca sunteti pasionati ai dansului, va place sa dansati si aveti degand sa dansati toata noaptea la nunta, va recomandam sa va achizitionati niste pantofi speciali pentru dans. Sunt asemanatori cu un pantof normal, de la distanta nu faci diferenta, insa materialele folosite la un astfel de pantof sunt foarte usoare si talpa este din piele intoarsa, ceea ce ii face foarte comozi.

In plus sunt chiar mai ieftini decat un pantof de nunta – cu ei veti putea dansa linistiti o noapte intreaga.

Si daca ai citit pana aici o sa-ti dam un truc cu care sa va mariti sansele unui dans reusit in seara nuntii.

Atentie! Il pot folosii doar mirii care nu sunt  superstitiosi.

Truc:

In ultima saptamana inainte de nunta mergeti la local si repetati coregrafia pentru dansul mirilor costumati in mire si mireasa. 

Unul din motivele pentru care o coregrafie, repetata si stiuta, ar putea sa nu iasa este ca miri sa fie luati prin surprindere de restrictiile pe care le impun costumatiile lor din noapte nuntii. Ex:

  • pe parchetul de la local nu aluneca sau aluneca mai tare decat la sala, 
  • mirele nu poate ridica mana suficient de sus ca sa intoarca mireasa,
  • mireasa nu poate face pasul in spate din cauza rochitei, etc.

Pentru a evita astfel de probleme, neprevazute si altele imposibil de anticipat din sala de dans – mergeti si repetati la local, costumati.

Gasesti si mai multe sfaturi, trucuri si cursuri video pentru dansul mirilor in Ghidul nostru >>AICI<<

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!