cum sa iti alegi melodia pentru dansul mirilor

 

Aceasta etapă este foarte stresantă pentru o parte din miri dar nu va fi așa și pentru voi, procesul de alegere al melodiei este simplu:

 

Pasul 1 – Alegeţi stilul care vi se potrivește. Acum douăzeci de ani dansul mirilor era prezentat doar pe vals, in prezent opţiunile sunt variate, poţi alege de la vals până la salsa, bachata, tango, chacha, hip hop, disco, reggaeton, blues, etc., sau o combinaţie între ele.

 

Pasul 2 – Alege melodia în funcţie de preferinţele voastre, ea poate fi:

  • Melodia voastră preferată;
  • Melodia care are o semnificaţie specială pentru voi (melodia pe care: v-aţi sărutat prima oară, v-aţi cunoscut, aţi dansat, etc);
  • Melodia care exprimă, cel mai bine, ceea ce simţiţi unul pentru celălalt.

 

Pasul 3 – Filtrează piesele în funcţie de versuri După ce v-aţi ales melodia, asiguraţi-vă că este potrivită pentru evenimentul vostru, adică:

  • Dacă aveţi și copii la nuntă, versurile să fie decente sau să fie varianta clean.
  • Dacă vreţi să transmiteţi un mesaj de iubire, nu dansaţi pe o melodie de despărţire sau suferinţă.

Şi cel mai important pas…

 

Pasul 4 – Să vă placă melodia (melodiile in cazul colajelor) Se aplica ambilor parteneri nu doar unuia, adică trebuie să vă placă amândoura nu doar unuia dintre voi iar celălalt să deteste melodia.

Dacă nu vă place pe ce dansaţi, se va vedea și veţi da un ton neplăcut și de angoasă petrecerii.

În plus invitaţii vor simţii că ceva nu este in regulă iar zambetul de pe buzele voastre este fals.

Dacă vă place melodia, atunci nu doar atitudinea voastră va fi mai încrezătoare și relaxată, dar și invitaţii vor vedea bucuria și plăcerea de a vă ţine în braţe, iar peste ani și ani vă veţi amintii de acest moment ca fiind unul din preferatele serii.

Pentru cine este în pană de ideii, avem pregătite câteva melodii

recomandate pentru Dansul Mirilor AICI >>

 

Truc:

Dacă mergeţi la cursuri private de dans, instructorul vă poate ajuta să alegeţi melodia în funcţie de aptitudinile, preferinţele și nevoile voastre.

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!