Pentru Totdeauna – Trupa Zero Feat Evelyn / Coregrafie Dansul Mirilor / ADAPTARE ⋆ Dance Addiction.ro
Coregrafii Dansul Mirilor

Pentru Totdeauna – Trupa Zero Feat Evelyn / Coregrafie Dansul Mirilor / ADAPTARE

profil
Instructor

Clement Odae (Clemy)

Descriere

Învață să strălucești pe ringul de dans cu ajutorul unei coregrafii special create pentru nunta ta. Acest curs îți oferă posibilitatea de a învăța mișcările pas cu pas, indiferent de nivelul tău de experiență, și de a le aplica pe orice melodie cu un ritm asemănător. Coregrafia este adaptată pe melodia „Pentru Totdeauna” de Trupa Zero Feat Evelyn, bazată pe instrucțiuni din dansul „Vals” de Smiley feat Feli, garantând un dans memorabil în ziua nunții tale.

Ce vei primi:

Acces Nelimitat la Explicații Detaliate: Fiecare pas este explicat în detaliu pentru a ne asigura că învățați ușor și corect. Tutorialele sunt concepute pentru a fi pe înțelesul tuturor, chiar și pentru cei care nu au experiență în dans. Scopul este să vă ajutăm să creați un dans natural și elegant, evitând mișcările rigide și nesigure.

Tutoriale despre Cum să Stăpâniți Ritmul: Veți avea acces la tutoriale detaliate despre cum să stăpâniți ritmul. Aceste tutoriale sunt concepute pentru a vă ajuta să înțelegeți și să urmați ritmul muzicii cu ușurință, asigurându-vă că mișcările voastre sunt fluide și sincronizate.

Ghid Complet pentru Dansul Mirilor: Veți primi un eBook ghid cu sfaturi și trucuri esențiale pentru a realiza un dans al mirilor simplu și elegant. Acest ghid cuprinde recomandări utile pentru fiecare etapă a pregătirilor, de la alegerea melodiei potrivite până la perfecționarea mișcărilor, asigurându-vă că momentul vostru special va fi unul memorabil.

Comunitate Privată și Suport Online: Veți avea acces la grupul nostru privat de Facebook, unde puteți pune întrebări, împărtăși experiențe și primi sfaturi de la colegii de curs și de la Clemy. Pe durata cursului, veți beneficia de suport online continuu, asigurându-vă că aveți tot ce vă trebuie pentru a învăța și a executa un dans al mirilor de neuitat.

Melodia Editată: Melodiile utilizate în coregrafiile noastre sunt editate și scurtate special pentru a păstra interesul și fluiditatea dansului. Aceste versiuni editate vor fi disponibile pentru descărcare direct din pagina principală a cursului. Puteți apoi să le oferiți formației sau DJ-ului vostru, asigurându-vă că muzica și dansul sunt perfect sincronizate.

Cuprinsul Cursului

 • Coregrafia Explicată Pas cu Pas
  • Pentru Totdeauna – Trupa Zero Feat Evelyn / dansul pe muzica

   00:02:15

  • Mostră: Coregrafie Dansul Mirilor - Vals Vienez

   00:08:47

  • Coregrafie Dansul Mirilor - Vals Vienez Partea 1

   00:30:54

  • Coregrafie Dansul Mirilor - Vals Vienez Partea 2

   00:20:20

  • Coregrafie Dansul Mirilor - Vals Vienez Partea 3

   00:20:31

  • Coregrafie Dansul Mirilor - Vals Vienez Partea 4

   00:08:09

  • Coregrafie Dansul Mirilor - Vals Vienez Partea 5

   00:29:26

  • Coregrafie Dansul Mirilor - Vals Vienez Partea 6

   00:10:29

 • Resurse
  • eBook GHID PENTRU DANSUL MIRILOR - Sfaturi și Trucuri pentru un Dans Simplu și Elegant

   00:00:00

  • Grup Privat Facebook

   00:00:00

  • Ritmul

   00:02:26

  • Ritmul și Numărătoare pentru Vals

   00:05:57

  • Melodia Editată: Pentru Totdeauna – Trupa Zero Feat Evelyn

   00:02:15

Ce spun cursanții:

 • positive review  Modul de organizare si predare este realizat pe necesitatile fiecaruia, indiferent de tipul cursului live sau online, am a fost totdeauna f multumit și am învățat fff mult...M-am simtit excelent pe parcursul orelor, recomand cu toată căldura! Ambii sunt profesionisti fara cusur, pedagogi rabdatori si intelegatori, pur și simplu niște oameni minunați. The best dance school, with the best teachers, multumesc din suflet pentru implicare! 👏👍

  Alex Draghiceanu Avatar Alex Draghiceanu
  1/23/2021

  positive review  Clemy si Adina ne-au ajutat sa pregatim dansul mirilor. Toate sedintele au fost online. Am apreciat punctualitarea, seriozitatea, rabdarea, dar mai ales, entuziasmul lor! Recomandam cu mult drag! Pentru ca ne-a placut experienta, am facut cateva ore suplimentare de dans popular. Sigur o sa continuam colaborarea si sper sa-i cunoastem live la un moment dat!

  Alex Andrei Velichi Avatar Alex Andrei Velichi
  1/04/2021

  positive review  Din punctul meu de vedere Danceaddiction este o comunitate foarte veselă și care sugerează nu numai să înveți să dansezi dar și să te distrezi. Instructorii sunt cei mai prietenoși oameni posibili.De când mă duc la dance addiction mă simt cu totul altă persoană și am învățat foarte multe chestii noi nu doar legate de dans. Familia și prietenii mei au observat că sunt mult mai veselă și mai prietenoasă.Încă îmi aduc aminte când am fost prima dată la dansuri și nu știam să dansez ,nu aveam foarte multi prieteni și eram timidă iar acum am observat multe schimbări și sunt prietenoasă cu toată lumea indiferent de probleme sau de religie. Așa că ,dacă vrei să fim prieteni te poți înscrie și tu la Dance Addiction și cine știe poate o sa ajungem sa dansăm împreună 😊😁💞😗.Recomand cu încredere 👌

  Cristina Stoia Avatar Cristina Stoia
  10/15/2020

  positive review  O activitate frumoasa și relaxanta pentru copii alături de instructori profesioniști, pasionați și dedicați.

  Neagu Ramona Avatar Neagu Ramona
  10/15/2020
 • positive review  Recomandam cu drag si incredere ! Fiica mea face dansuri moderne cu această echipa minunată de peste 4 ani Pe langa dansurile aferente, comunică foarte mult cu copii , sunt atenti cu fiecare din ei Fiica Mea care acum are 11 ani este încântată, stie fiecare pas de dans vechi si nou si aștepta cu nerabdare fiecare întâlnire.

  Bianca Oprea Avatar Bianca Oprea
  10/15/2020

  positive review  Ma bucur din suflet ca am ales sa o aduc pe Daria la dansuri și sa facă parte din echipa Dance Addiction,,Daria de când am adus-o la dans pot sa spun ca să schimbat foarte mult relația dintre noi ca și familie comunica mult mai mult numai este închisă e dezinvoltă va mulțumesc tare mult pentru ca alături de voi am descoperit în Daria alt copil visează sa danseze, dansează pe strada e foarte foarte fericita

  Vlasceanu Nicoleta Avatar Vlasceanu Nicoleta
  10/15/2020

  positive review  Explicatii bune. Baieti de nota 10! 10stele

  Radu Popa Avatar Radu Popa
  9/14/2020

  positive review  Cursuri bine explicate, poti invata si online. Sprijin din partea dn Odae. Recomand.

  Elena Catalina Avatar Elena Catalina
  9/13/2020
 • positive review  Recomand cu încredere !!!

  George Mitu Avatar George Mitu
  10/21/2019

  positive review  Doi profesioniști ,oameni cu suflet frumos ce ne-au ajutat sa surpridem invitații și au făcut din “valsul mirilor” cel mai frumos și special dans din viața noastră ! Va multumim din suflet 😘😘❤️🤝

  Carmen Ion Avatar Carmen Ion
  10/15/2019

  positive review  Instructori calmi, rabdatori care se adapteaza nevoilor tale dar raportat si la ce poti tu sa faci, si iti dau atata incredere in tine ca nici nu credeai cate poti face. Alaturi de ei pot spune cu mana pe inima ca descoperi dansatorul din tine! Va multumesc!

  Maria Costache Avatar Maria Costache
  10/14/2019

  positive review  recomandam cu incredere! 🙂

  Iulia Stelea Avatar Iulia Stelea
  9/20/2019
 • negative review  Ce mare pacat , pe acest site al dv se poate plati DOAR cu Mastercard . Ar trebui sa mai evoluati din evul mediu doamnelor si domnilor ! Deci daca nu aveti card mastercard si vreti abonamentul nu se poate sub nici o forma vorbi cu acesti oameni inapoiati si inganfati . Am si sunat la ei si miau raspuns de parca ei erau regi si eu eram fraieru . Mult spor la vandut abonamente . Eu sunt dezamagit de aceasta situatie penibila !!!!

  Ghercă Marian Florin Avatar Ghercă Marian Florin
  7/16/2019

  positive review  Recomand din suflet celor care vor sa învețe sa danseze! Sunt calmi si rabdatori.

  Corina Elena Gheorghe Avatar Corina Elena Gheorghe
  6/25/2019

  positive review  Profesioniști! Mă bucur că avem sansa să învățăm să dansăm de acasă! Explicațiile sunt date perfect ca nu ai cum sa nu înțelegi!

  Lili Ana Dima Avatar Lili Ana Dima
  6/25/2019

  positive review  Sunteti minunati!😍Datorită vouă am învățat un dans prea frumos pentru noi❤ Lumea a rămas placut impresionantă de dansul nostru!Multumim😘😘😘😘

  Vasile Ancuta Avatar Vasile Ancuta
  6/07/2019
 • positive review  Ma bucur mult ca exista aceasta idee, pentru noi a contat foarte mult. Prima oară am invatat sârbă cu voi, iar când am vazut ca funcționează am apelat și la dansul mirilor. A fost genial și ma bucur ca ne.am dat seama ca acest lucru poate fi făcut și din propria sufragerie. Menționez ca este necesară o lecție privată după ce coregrafia a fost Învățată pentru a vedea dacă este ceva de corectat.

  Popescu Cristina Avatar Popescu Cristina
  5/29/2019

  positive review  Da din toata inima.Sunt foarte buni in ceea ce fac,iar cursurile lor ,chiar si cele online sunt excelente.

  Cristi Botea Avatar Cristi Botea
  3/22/2019

  positive review  Recomand cu drag! Datorită lor am avut un vals special si plin de emoție!😍🤗

  Achiței Anamaria Avatar Achiței Anamaria
  10/18/2018

  positive review  Profesionisti !!! Recomand cu mare drag !

  Flavius Orza Avatar Flavius Orza
  9/20/2018
 • positive review  Recomand cu drag, sunt cu adevarat profesionisti! Datorita lor am avut parte de cel mai special si emotionant dans al mirilor 🙂

  Diana Popescu Avatar Diana Popescu
  9/18/2018

  Felicitari! Sunteti minunati! ��

  Ionela Nistor Avatar Ionela Nistor
  9/11/2018

  positive review  Recomand cu mult drag. Datorita lor am avut cel mai frumos dans! 😍😍😍 oameni minunați și răbdători.

  Anca Achim Avatar Anca Achim
  9/11/2018

  Am achizitionat pachetul pentru coregrafia Perfect - Ed sheeran. Nici un regret, totul a fost perfect, pasi usor de inteles si de invatat. Recomand cu drag !

  Olimpia Chicioreanu Avatar Olimpia Chicioreanu
  9/10/2018
 • positive review  cu ajutorul vodeoclipurilor si sfturilor lor am reusit sa invat a dansa

  Gageanu Anisoara Avatar Gageanu Anisoara
  9/09/2018

  positive review  Recomand din toată inima.. o persoana dedicată, serioasă și răbdătoare .. multumim 🤗🙏

  Smaranda Cristina Avatar Smaranda Cristina
  9/03/2018

  EXCELENT

  Daniela Dumitrache Avatar Daniela Dumitrache
  8/07/2018

  super!

  Ramona Asmarandei Avatar Ramona Asmarandei
  7/12/2018
 • O dată la câteva sute de luni pline, eclipse și câteva extincții ale dinozaurilor apare și acel om care nu numai că nu știe să danseze dar care este pe minus din start când vine vorba de ritm și pași de dans... Hello! Eu și (viitoarea mea mireasă, atunci) soția mea ne-am distrat de minute, am uitat de stresul pregătirilor de dinaintea nunții și am reușit să învățăm, într-un timp foarte foarte scurt, îndeajuns de mult din valsul mirilor pe melodia aleasa de noi și coregrafia creată de Adina încât să nu fiu cel mai împiedicat om de pe această planetă. P.S.: Blestemat fie acel USB Stick! Serios vorbind: răbdare, comunicare, dedicare. 5/5

  Bumbanescu Bumby Robert Avatar Bumbanescu Bumby Robert
  5/27/2018

  FELICITĂRI SINTETI MINUNAȚI VA IUBESC

  Roman Adina Avatar Roman Adina
  3/12/2018

  Felicitări, Adina&Clemy pentru tot ceea ce faceți pentru copiii Călărașiului!!!

  Daniela Soare Avatar Daniela Soare
  10/12/2017

  FELICITARI CLEMI PENTRU CARTEA PE CARE AI SCRIS-O GHID PENTRU DANSUL MIRILOR ! STIAM CA ESTI FOARTE TALENTAT DAR AI SCRIS ACEASTA CARTE PE INTELESUL TUTUROR . AM INCEPUT SA CITESC DIN CURIOZITATE DAR EXPLICI ATAT DE BINE SI CLAR , DE LA PRIMUL PAS PE CARE IL FAC MIRII PENTRU ORGANIZAREA NUNTII INCLUSIV TINUTE SI TOATE AMANUNTELE CA NU AM PUTUT SA RENUNT PANA NU AM AJUNS LA FINAL ! FELICITARI SI ADINEI ! IMPREUNA ATI PREZENTAT MINUNATPASII DE DANS DE LA INCEPUT LA FINALUL DANSULUI ! SI FILMULETELE SUNT SUPERBE ! FELICITARI !

  Maria Costache Avatar Maria Costache
  3/23/2017
 • Am făcut 2 ședințe și deja ma simțit excelent. Acolo nu numai ca am învățat,dar și m-am și distrat.Cand ies de la școală abia aștept sa ma duc acolo.

  Dana Radu Avatar Dana Radu
  11/17/2016

  Mie imi place la dansuri pentru ca invatam multe,ne distram,facem spectacole si Adina este frumoasa si o buna profesoara de dans. Te iubesc Adina!

  Roberta Ionica Avatar Roberta Ionica
  11/15/2016

  Felicitări, Adina&Clemy pentru tot ceea ce faceți pentru copiii Călărașiului!!!

  Daniela Soare Avatar Daniela Soare
  10/12/2017

  FELICITARI CLEMI PENTRU CARTEA PE CARE AI SCRIS-O GHID PENTRU DANSUL MIRILOR ! STIAM CA ESTI FOARTE TALENTAT DAR AI SCRIS ACEASTA CARTE PE INTELESUL TUTUROR . AM INCEPUT SA CITESC DIN CURIOZITATE DAR EXPLICI ATAT DE BINE SI CLAR , DE LA PRIMUL PAS PE CARE IL FAC MIRII PENTRU ORGANIZAREA NUNTII INCLUSIV TINUTE SI TOATE AMANUNTELE CA NU AM PUTUT SA RENUNT PANA NU AM AJUNS LA FINAL ! FELICITARI SI ADINEI ! IMPREUNA ATI PREZENTAT MINUNATPASII DE DANS DE LA INCEPUT LA FINALUL DANSULUI ! SI FILMULETELE SUNT SUPERBE ! FELICITARI !

  Maria Costache Avatar Maria Costache
  3/23/2017

GARANȚIE 100%

Lucrând cu mii de cursanți online, suntem încrezători că vei învăța și vei înțelege toate explicațiile fără probleme. Dacă ți se pare prea dificil și nu reușești să parcurgi pașii, îți returnăm integral contravaloarea cursului.

499 lei
 • Ore 2
 • Lecții 13
 • Limba Română
 • Nivel Începători
 • Ultimul Update 11:40