Cea mai veche prejudecata despre Dansul Mirilor

“Ca sa pregatesti Dansul Mirilor ai nevoie de ani de zile de cursuri.”

Acesta este unul dintre cele mai răspândite mituri legate de Dansul Mirilor. Majoritatea oamenilor cred că ai nevoie de ani de zile ca să pregatești un dans, motivele sunt mai jos:

Vrei un dans al mirilor superb, usor si rapid? Vezi cum il poti obtine

Te putem ajuta chiar daca ai impresia ca ai doua picioare stangi.

 

a) Frica de necunoscut a celor care nu au nici o experienţă în dans.

Nefiind nici o dată, la nici un curs de dans sau au avut ghinionul de a nimerii la un instructor, care în loc să le transmită plăcerea de a dansa, le transmitea teroarea de a învăţa fără instrucţiuni, îi determină pe miri să ajungă la concluzii pripite fără suficiente informaţii.

b) Frica unor dansatori să nu fie depășiţi (aici sunt incluși și unii “instructori”).

Ne referim la acei dansatori care descurajează un începător, sau o persoană care ar vrea să înveţe să danseze, spunându-le lucruri, de genul, “…e greu, păi tu ai impresia că….” sau “…mie mi-a luat x şedinţe….” Nevoile şi aptitudinile oamenilor diferă de la persoană la persoană. Ceea ce pentru ei a fost greu pentru tine poate fi uşor, şi să nu uităm că mai contează şi de la cine înveţi.

Şi ultimul motiv pentru care oamenii, în continuare sunt dezinformaţi şi mai cred în prejudecati ca aceasta.

c) Instructorii de dans (o parte dintre ei).

Aceștia sunt cei care nu au informaţiile necesare pentru a ajuta un cursant să înveţe repede şi bine, iar atunci ei ajung la concluzia că dansul este greu de invăţat, când de fapt, lor le este greu să-l predea.

Adevărul este că dansul social (nu şi cel de performanţă) este uşor şi poţi pregătii un dans frumos chiar şi într-un timp scurt, dar ai grijă să nu cazi în cealaltă extremă, să ai impresia că poţi pregătii dansul în seara nunţii.

Afla mai multe despre Dansul Mirilor din ghidul nostru!

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!