In cat timp se invata si cat costa un curs pentru Dansul Mirilor?

Ghid Pentru Dansul Mirilor

Un E-Book cu Videoclipuri, Sfaturi și Trucuri Pentru un Dans Simplu și de Efect

Coregrafie Blues Pentru Dansul Mirilor

Pana La Stele – Elena Ghrorghe | Forever Love – Directia 5 si Lidia Buble | Dragoste N-are Plural – Monica Odagiu

Coregrafie Vals Lent Pentru Dansul Mirilor

Perfect – Ed. Sheeran | Pentru Totdeauna – Trupa Zero | Stele – 3 Sud Est

Coregrafie Vals Vienez Pentru Dansul Mirilor

Vals – Smiley feat Feli | I Belive In You – Il Divo & Celine Dion | Te Iubesc – Directia 5 feat Alinka

Doua dintre cele mai frecvente intrebari ale mirilor sunt:

  1. In cat timp se invata dansul mirilor?

  2. Cat costa un curs / o sedinta pentru dansul mirilor?

 

  1. In cat timp se invata? Raspunsul la aceasta intrebare depinde de cativa factori:
  • complexitatea dansului;
  • experienta in dans / aptitudinile ambilor parteneri;
  • cat de mult repetati, in afara lectiilor de dans de la sala;
  • * si momentul in care incepeti cursurile – cu cat va apropiati, mai mult, de data nuntii cu atat veti fi mai stresati si obositi, ceea ce ingreuneaza procesul de asimilare a noilor informatii.

Din experienta noastra de pana acum va putem spune ca un incepator ablsolut (cel cu doua picioare stangi) invata un dans usor (cat sa nu se faca de ras), pe ultima suta de metrii (adica in ultimile doua saptamani inainte de nunta) cam in 6 sedinte (+/- 2).

Uite aici un exemplu de dans pentru nunta, de invatat usor:

 

Cu cat complexitatea coregrafiei, dificultatea miscarilor si numarul elementelor / figurilor este mai mare cu atat numarul sedintelor de dans creste.

Iar asta este partea tehnica, nu uita ca trebuie sa iei in considerare si propriile voastre aptitudini. Cum adica?

Adica sunt persoane care datorita experientei de viata, poate au practicat in copilarie dans, poate nu au ratat nici o ocazie de a dansa la nunti si petreceri, poate danseaza singuri prin casa : ),etc – ei invata un pas mai repede decat o persoana care ia contact cu aceasta forma de miscare pentru prima data.

Ca sa intelegi perfect la ce ma refer imagineaza-ti ca vin eu, instructor de dans, pe terenul tau, in domeniul tau de activitate – seful ne spune sa realizam un “target” cine crezi ca-l va realiza primul? 

Bineinteles ca tu! Dar asta nu insemna ca eu nu pot invata, doar ca dureaza putin, si cu cat am avut mai multte tangente cu domeniul tau, cu atat imi va fi mai usor sa ating si eu “targetul”.

Acestea fiind spuse uite un dans invatat in 8 sedinte

2. Iar pentru intrebarea doi, la fel trebuie sa tii cont de cateva lucruri.

Preţurile diferă în funcţie de localitate, şcoală de dans, instructor şi tipul de curs privat (o singură pereche sau mai multe), unele şcoli folosesc şi  achete de şedinţe (ex: 6 – 10 şedinţe).

Poţi găsii preţuri de la 50 lei până la 200 lei/ şedinţa sau pachete de şedinţe de 1000 + lei.

Plata se poate face pentru fiecare şedinţă in parte, integral sau la prima şedinţă plăteşti două (cea efectuată şi ultima) iar apoi câte una.

Cel mai bine suni sau trimiţi un mesaj şcolii / instructorului care te interesează, ca să aflii exact preţurile practicate de ei.

ATENŢIE la regula “celor 24 de ore”!

Dacă vreţi să reprogramaţi o şedinţă, trebuie să anunţaţi cu 24 de ore înainte de ora stabilită, altfel se va plătii chiar dacă nu ajungeţi la ea.

De ce?

Pentru ca ora a fost rezervata pentru voi si nu a fost data altei perechi. Si banuiesc ca nici tie nu ti-ar convenii sa-ti iei concediu, sau sa te invoiesti de la munca, sa-ti programezi ziua intr-un fel, sa incerci sa impaci si capra si varza sau sa stai in trafic ca sa ajungeti la curs – iar apoi sa te sune instructorul si sa anuleze sedinta. 

Daca ai gasit articolul util, te rugam imparte-l cu pritenii, iar daca vrei sa stii si mai multe despre dansul mirilor,  DA CLICK AICI  si afla tot ce ai nevoie si cum sa obtii un dans de neuitat. 

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!