Cat dureaza o sedinta pentru Dansul Mirilor si cate lectii sa facem pe saptamana?

 

Cât durează o şedinţă privată pentru Dansul Mirilor?

În mod normal o şedinţă durează 60 de minute dar durata lor poate varia, de la scoală la scoală şi de la instructor la instructor, undeva între  50 şi 120 de minute.

Recomandarea noastră este să nu depăşiţi 90 de minute, fără a lua pauză.

După o oră şi jumătate de dans se instalează oboseala fizică şi psihică, şi nu mai daţi randament, luaţi o pauză de 10 minute şi apoi puteţi  continua.

 

Câte lecţii să facem pe săptămână?

Nu există un număr optim de şedinţe pe săptămână, depinde, din nou, de complexitatea dansului, aptitudinile si asteptarile voastre.

Puteţi face o şedinţă / zi, chiar doua dacă sunteţi presaţi de timp sau vreţi un dans complex, sau o şedinţă, doua / săptămână dacă data nuntii si tipul dansului vă permit.

Afla mai multe despre cursurile pentru dansul mirilor, cum sa inveti dansul mirilor, melodii pentru dansul mirilor, coregrafi si cursuri online cu explicatii pentru dansul mirilor din ghidul nostru >>Click Aici<<

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!