Ca să înveţi Dansul Mirilor trebuie să te pregătești numai în pereche?

Este adevărat că dansul mirilor se dansează în doi și atunci, logic ar fi, ca repetiţiile să fie tot în doi, dar adevărul este ca cel puţin jumătate din coregrafie poate fi repetată și invăţată, și singur/ă.

De exemplu:
pasul de bază de vals/blues – poate fi repetat în aproape toate condiţiile – acasă, la birou, sub birou 🙂 (doar cu picioarele),

Vrei un dans al mirilor superb, usor si rapid? Vezi cum il poti obtine

Te putem ajuta chiar daca ai impresia ca ai doua picioare stangi.

● cadrul (poziţia de dans) – la fel ca și pasul de bază poate fi repetat în aproape toate condiţiile,

● momente cheie, intrări – ieşiri, puncte de reper – orice repetiţie contează chiar dacă repeţi doar o parte, un pas sau o mișcare.

În momentul în care veţi fii amândoi, aceste lucruri vor fii deja învăţate și vă puteţi concentra pe atitudine sau pe alte mişcări.

Foarte important – ritmul – acesta este una dintre cele mai uzuale probleme pe care le au mirii (unu sau amândoi):

Nu îl ţin, nu îl aud și automat nu dansează pe ritm și nici nu se sincronizează – exerciţii de identificare ale ritmului / de formare a urechii “muzicale” poţi face oriunde te afli, chiar și la volan (numai să nu ţii ritmul cu piciorul :), poţi folosii degetul mare de la mâna care ar trebuii să fie pe volan.

* Notă:
Acestea sunt doar câteva exemple, nevoile fiecăruia sunt diferite și este posibil, să fie necesar ca aceste repetiţii să se facă la sală, sub supravegherea și îndrumarea instructorului de dans.

Invata cum sa pregatesti un dans frumos cu ghidul nostru pentru dansul mirilor si nu uita sa distribui articolul prietenilor!

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!