Beneficiile Dansului pentru Copii

Ce beneficii are dansul asupra copiilor, atat fizice cat si psihice! Ele sunt numeroase, dar astazi vom enumera cateva din cele doua influente destul de importante si valoroase in dezvoltarea copiilor!

La nivel fizic, toate grupele de muschi sunt lucrate in timpul dansului, creste rezistenta la oboseala, dansul creste imnunitatea copilului si ca orice parinte ne dorim sa avem un copil puternic chiar si in fata unei simple raceli!

Dansul consolideaza oasele, le face sa fie mai puternice si rezistente la traume. Un alt factor care da de cap multor parinti este alimentatia, ceea ce face munca si mai grea in lupta cu kilogramele de la o varsta atat de frageda, si ghici ce?

Dansul previne OBEZITATEA!

Traim intr-o era unde iesitul in fata blocului sau alergatul cu mingia devine o activtate tot mai rar intalnita in noile generatii, iar tehnologia capata teren. Un copil obisnuit de mic cu miscarea va fi obisnuit sa duca o viata sanatoasa si echilibrat fizic dar si mental.

Haideti sa vedem cum il ajuta si psihic!

Prin dans se dezvolta foarte mult zona cortexului cerebral din creier, aceasta zona fiind resposabila cu echilibrul, respiratia, gandirea, presonalitatea, urechea muzicala, inteligenta, s.a.m.d. !

In plus creste incredea de sine, ii dezvolta dorinta de competitivitate intr-un mod pozitiv, invata sa interactioneze cu alti copii, si il va ajuta pe viitor sa se integreze usor in grupuri de copii pe care nu-i cunoaste. Interesant nu?

Cate benefecii poate avea dansul asupra copiilor de la o varsta atat de mica! Si astea sunt doar cateva! Vom mai discuta pe parcurs si despre alte lucruri minuate pe care dansul le aduce in viata unui copil dar si in cea de adult!

 

Vrei sa ai acces rapid la dansurile moderne pe care noi le facem la cursuri? Descarca aplicatia pentru mobil “Kids Dance”

Coregrafii cu dansuri pentru copii de toate varstele – usor de urmat si super, mega, extra Fun