🎧 Top 10 Melodii pentru Dansul Mirilor 🎧 #4

Melodiile pentru Dansul Mirilor sau Valsu Mirilor: 1 Rag Time Time – Doug Maxwell; 2 Sandbox – Silent Partner; 3 Satin Sugar – Huma Huma; 4 Summer Nights – The 126ers; 5 Sweet as Honey – Topher Mohr and Alexa Elena; 6 The Bluest Star – The 126ers; 7 Together With You – JR Tundra; 8 Wedding Invitation – Jason Franham; 9 Where She Walks – Everet Almond; 10 Wigs – Riot

Aceste sunt o parte din melodiile pe care noi le recomandam pentru Dansul Mirilor, mai sunt si altele. Dar, ce veti face pe melodia pe care o alegeti, v-ati gandit? Sau aveti degand sa va tineti in brate pe tot parcursul ei? Nu ar fi pacat, ca un astfel de moment, unic in viata, sa nu fie unul special?

Pana la urma investiti o gramada de bani, timp si energie, in cele mai mici detalii, cum ar fi pozitia, inaltimea sau tipul florilor, sau forma farfuriilor. Aveti grija sa nu treceti cu vederea cel mai important dans din seara nuntii – Dansul Mirilor

Daca vreti sa marcati primul vostru dans ca sot si sotie si sa-l transformati intr-unul memorabil, noi va putem ajuta! Lucram de cativa ani cu mirii si in tot acest timp am reusit sa cream strategii de succes si sa le oferim informatiile necesare pentru un dans reusit, tuturor tipurilor de miri:

  • mirilor care nu au mai participat la nici un curs de dans
  • mirilor care au doua picioare stangi
  • mirilor care sunt pe ultima suta de metrii pana la nunta – o saptamana sau doua pana incepe nunta
  • mirilor care nu au timp sa ajunga la cursuri
  • mirilor care nu-si permit sa plateasca o coregrafie pentru dansul mirilor
  • mirilor perfectionisti care vor ca cel mai mic detaliu sa fie exceptional

Cum am reusit sa ajutam atatea tipuri de miri? Pare de necrezut, nu-i asa? In primul rand prin intermediul cursurilor de dans private – adaptate la nevoile, aptitudinile si preferintele, fiecarui cuplu.

Apoi, am luat experienta acumulata si tehnicile folosite la aceste cursuri si le-am transformat intr-un e-book si o aplicatie de dans pentru mobil (Android) Si uite asa, Dansul Mirilor nu a fost niciodata mai usor si mai rapid de pregatit, cum este in zilele noastre, datorita tehnologiei.

Afla mai multe despre: Ghidul pentru Dansul Mirilor >>   si   Aplicatia de Mobil pentru Dansul Mirilor >>

 

INSTRUCTORUL TAU PERSONAL DE DANS PE FACEBOOK MESSENGER
Te tine la curent, trimitandu-ti mesaj pe Facebook Messenger cu cele mai interesante si utile, clipuri si articole despre dans. Suna bine? 🙂  Da CLICK pe butonul de mai jos!

DA!